سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آشپزخانه سلامت؛

شیره و ارده پادزهر کم‌خونی

یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف شیره و ارده را به علت داشتن اسید فولیک و آهن در رفع کم خونی موثر دانست.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ شیره با ارده سبب تقویت عمومی بدن می‌شود؛ این ماده غذایی حاوی انواع ویتامین‌های A ، C ، D ، گروه ویتامین‌های B مانند B۲ و B۶، اسید چرب امگا۳، پروتئین، کلسیم، فسفر، منیزیم، اسید فولیک، آهن، روی و اسید لینولئیک است.

برای بررسی خواص شیره با ارده و اینکه مصرف این ماده غذایی برای چه افرادی مفید است با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت‌‌و‌گو کردیم که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید.

مهم‌ترین خواص شیره با ارده 

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ درباره مهم‌ترین خواص شیره با ارده اظهار کرد: این ماده غذایی کم خونی را درمان می‌کند و موجب بهبود حافظه می‌شود؛ شیره با ارده چاق‌کننده و برای افراد لاغر مفید است.

وی درباره خواص دیگر شیره با ارده بیان کرد: شیره با ارده گرمی‌بخش است و رطوبت را از بدن خارج می‌کند؛ این ماده غذایی برای درمان اختلالات کبدی و کلیوی هم موثر است.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: شیره با ارده نقش موثری در درمان آرتروز دارد؛ این ماده غذایی سبب تسکین درد‌های استخوانی و ناشی از روماتیسم هم می‌شود.

عظمایی تاکید کرد: شیره با ارده به علت داشتن ویتامین‌های A ، E و C خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد و موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود؛ این ماده غذایی به رشد کودکان و نوجوانان هم کمک شایانی می‌کند.

وی تصریح کرد: شیره با ارده پلاکت خون را افزایش می‌دهد بنابراین این ماده غذایی برای افرادی که پلاکت خون پایینی دارند، مفید است.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: شیره با ارده موجب جوان‌سازی پوست می‌شود و نقش موثری در رفع خواب‌رفتگی اندام‌ها به ویژه پا‌ها و بهبود سرگیجه‌های ناشی از کم خونی دارد؛ این ماده غذایی برای بیماران در دوران نقاهت هم مفید است.

عظمایی یادآور شد: افراد گرم مزاج (صفراوی‌ها) در مصرف شیره با ارده باید اعتدال را رعایت کنند و اگر دچار غلبه گرمی شدند باید مقداری از ترکیب عرق شاه‌تره و کاسنی، خاک شیر و تخم شربتی یا خیار به همراه کاهو را میل کنند.


مواد لازم برای تهیه شیره با ارده (چهار نفر)


ارده                                             ۶ قاشق‌غذاخوری

شیره انگور، خرما و توت                        از هر کدام ۲ قاشق غذا خوری

مغز بادام خُرد شده                               ۲۰ عدد

کشمش آفتاب خشک                              ۴۰ تا ۵۰ گرم

-افراد برای تهیه شیره با ارده باید همه مواد را با هم مخلوط و آن را همراه با نان سنگک میل کنند.

-اشخاص برای رفع کم خونی می‌توانند روزانه ۲ بار (صبح و عصر) هر بار یک قاشق غذاخوری از ترکیب شیره انگور، خرما و توت را همراه با یک لیوان شیر استفاده کنند.


انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار سلامت ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۱:۲۰ ۱۶ مهر ۱۳۹۸
ارده سرشار از کلسیمه و کلسیم دشمن آهن هست حالا چطور این دو با هم پادزهر کم خونی هستن؟؟؟!!!!!