سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تغذیه مناسب در نوروز

تغذیه مناسب مانع بروز بسیاری از بیماری‌ها در ایام عید می شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛ نظری متخصص بیماری‌های داخلی گفت: ایام نوروز فرصت بسیار مناسبی است برای در کنار هم بودن و لذت بردن از هوای بهاری است. وی افزود: البته در این روز‌های شاد گاهی اوقات به دلیل پرخوری در ایام عید باعث مشکلات عدیده‌ای می‌شویم.
نظری گفت: افرادی که آمادگی بیماری‌های قلبی و عروقی دارند مصرف آجیل شور و غذا‌های پر کالری و پرچرب توصیه نمی‌شود.
متخصص بیماری‌های داخلی افزود: مصرف غذا‌های فست فود نوشابه‌های گاز دار می‌تواند در بیشتر شدن رفلکس اسید معده موثر باشد
وی افزود: تعادل و تنوع در مصر ف موادغذایی سر عت تندرستی و سلامتی را بیشتر می‌کند
نظری گفت: میوه‌های که برای سلامتی مفید است اگر یک جا مصرف شود لطمه جدی به بد ن. می‌زند و باعث یبوست کبد چرب با خوردن غذا‌های چرب را ایجاد می‌کند.
وی همچنین افزود: مصرف آب کافی ورزش مناسب و پرهیز از غذا‌های آماده تاثیر قابل توجه‌ای در سلامتی افراد دارد.
 
انتهای پیام/پ

 

تغذیه مناسب در روزهای نوروز

برچسب ها: تغذیه ، نوروز
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.