نظری متخصص بیماری های داخلی در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ گفت: قرمزی، متورم و گرم شدن، درد و التهاب یک یا چند مفصل که بیشتر در انگشت شست پا، پاشنه پا، قوزک پا، زانو و آرنج ظاهر می شود از نشانه های بیماری نقرس است.
وی گفت: در صورتی که اسیداوریک زیادی در بدن به مدت زیادی وجود داشته باشد حتی ممکن است این بلورها در بافت کلیه رسوب کنند و کل بدنه کلیه را تخریب و بیمار را دچار نارسایی کامل کلیه ها کنند.
نظری افزود: با افزایش تئپولید اسید اوریک در بدن مشخص می شود ماده ای پورین ترکیبی است ودر غذاهای غنی از چربی گوشت قرمز در داخل بدن طی فعل و انفعالاتی شیمیایی و اسید اوریک تبدیل می شود .
وی ادامه داد: بعضی از عوامل باعث بوجود آمدن این بیماری می شود که باوزن بالا ، بیمارهای مزمن ، فشار خون بالا ، چربی بالا زمینه ساز باشند مصرف بعضی از داروهایی که پزشکان تجویز می کنند و داروهای که برای فشارخون تجویز می شود می تواند زمینه افزایش تولید اسید اوریک را در بدن ایجاد کند .
نظری افزود : استفاده از آب هویج ،چغندر، آب خیار و انواع اقسام میوه جات برای این بیماری مفید است و پروتئین مورد نیاز باید از پروتئین های سالم لبنیات کم چرب کره بادام زمینی و تخم مرغ معمولا پروین مورد نیاز بدن را تهیه می کند .
انتهای پیام/ز