شیر مستی کارشناس تغذیه در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛ گفت: دم نوش ها در درمان بیماری های متعددی نقش اساسی داردبه طوریکه زنجفیل را می توان در شیر به همراه عسل و دارچین جوشاند این ترکیب برای افرادی که دچار درد ارتوز و ورم مفاصل هستند، بسیار مفید است.
وی گفت: گل بنفشه نیز یکی دیگر از گیاهانی است به عنوان نوشیدنی استفاده می شود که آن را به صورت دم نوش می توان درست کرد و همچنین به صورت شربت دارویی در داروخانه ها به فروش می رسد.
شیرمستی گفت: به دم نوش گل بنفشه می توان گل سرخ هم اضافه کرد گل بنفشه در درمان سرفه های خشک بسیار مناسب است.
وی افزود : گل گاوزبان گلی است که اگر بخواهید به قدر کافی تاثیرگذار باشد باید نیم ساعت جوشانده شود و بعد از آن به مدت یک ساعت هم دم بکشد دم نوش این گل با ترکیب لیموعمانی استفاده می شود.
انتهای پیام/ز