به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد؛ جشنواره عرضه و طبخ ماهی قزلآلای رنگین کمانی با حضور ۵۰ شرکت کننده طبخ ماهی، مسئولین استانی و اقشار مختلف مردم در پارک لاله شهرکرد برگزار گردید.
در حاشیه این جشنواره ۱۱ غرفه با مشارکت اتحادیه تولید کنندگان آبزیان نیز برای عرضه ماهی برپا شد.
استفاده از ظرفیتهای هنر آشپزی در جهت بالا بردن مصرف سرانه آبزیان و حمایت از تولیدکنندگان بخش شیلات در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی از اهداف این جشنواره بود.
در پایان به ۱۵ نفر از برگزیدگان جوایز نفیسی اهدا شد.
انتهای پیام/ف