جشنواره غذا‌های سنتی و محلی به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر در سامان برگزار شد.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد؛ همزمان با دهه مبارک فجر، جشنواره یک‌روزه غذا‌های سنتی و محلی، با حضور مسئولان شهرستانی و اقشار مختلف مردم در سالن شهرداری سامان برگزار شد.

انواع آش، دسر، دلمه، کوفته، کوکو، کباب، ماهی، دمنوش و شیرینی از جمله خوراکی‌های ارائه شده توسط زنان سرپرست خانوار و مراکز تحت نظارات اداره بهزیستی سامان در این جشنواره بود.

در پایان این جشنواره از سه غذای برگزیده از نظر طعم، تزئین غذا و نحوه سفره آرایی با اهدای جایزه قدردانی شد.

هدف از برگزاری این جشنواره، اصلاح عادات غذایی نامناسب و ترویج مصرف غذاهای سنتی، سالم و مقوی بود.

سامان (مرکز شهرستان سامان) در فاصله ۲۲ کیلومتری شهرکرد مرکز استان چهارمحال و بختیاری قرار دارد.

انتهای پیام/خ

جشنواره غذا‌های سنتی و محلی در سامان برگزار شد

برچسب ها: دهه فجر ، اخبار سلامت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار