سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه 4 نوع شیرینی خانگی تمام‌عیار برای عید نوروز

یکی از لذت‌بخش‌ترین کار‌های قبل از عید نوروز، پخت شیرینی‌های خانگی خوشمزه مخصوص عید است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛با نزدیک شدن به سال جدید و عید نوروز بسیاری از خانم های باسلیقه  خانه دار مشغول پختن شیرینی های خانگی خواهند شد که این امر خود حال و هوای عید را در منزل ها محسوس تر خواهد کرد، در اینجا گلچینی از بهترین شیرینی های مخصوص عید به همراه ساده ترین روش تهیه آنها را مشاهده کنید:

شیرینی دارچینی مکزیکی

مواد لازم:
•کره: 225 گرم
شکر ریز: 50 گرم
وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
آرد: 225 گرم
آرد ذرت: 115 گرم

مواد لازم رویه:
•پودر شکر: 50 گرم
دارچین: یک قاشق چای خوری

طرز تهیه:
1.ابتدا فر را روی 160 درجه سانتیگراد (325 درجه فارنهایت) گرم کنید.
2.دو عدد سینی فر را چرب کرده و کنار بگذارید.
3.شکر را به همراه کره در کاسه ای ریخته و با همزن بزنید تا سبک و لطیف شود.
4.وانیل را اضافه کنید.
5.آرد و آرد ذرت را روی مواد الک کرده و با لیسک هم بزنید.
6.یک قاشق چای خوری از مواد برداشته و در دست گرد کنید و روی سینی قرار دهید.
7.سپس به مدت 30 دقیقه در فر بپزید تا اندکی طلایی شود.
8.بعد کنار بگذارید تا کمی خنک شود ولی کمی گرم باشد.

طرز تهیه رویه:

مواد رویه را با هم مخلوط کرده و شیرینی ها را در آن بغلتانید و روی توری قرار دهید تا کاملا خنک شوند.


کراسان فندق

مواد لازم:
•کره: 125 گرم
وانیل: یک هشتم قاشق چای خوری
شکر: 55 گرم
شکر قهوه ای: 50 گرم
تخم مرغ: یک عدد
خامه: 2 قاشق سوپ خوری
فندق (خردشده): 55 گرم
آرد: 260 گرم
بیکینگ پودر: یک دوم قاشق چای خوری
دارچین: یک دوم قاشق چای خوری
پودر شکر (اضافه): حدودا 80 گرم

طرز تهیه:
1.کره، شکر، وانیل، شکر قهوه ای و تخم مرغ را با همزن برقی بزنید.
2.فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. سپس سینی فر را چرب کرده کار بگذارید.
3.بعد از یکدست شدن مواد خامه، فندق خردشده، آرد، بیکینگ پودر و دارچین را داخل مواد ریخته و خوب مخلوط کنید.
4.خمیر را ورز داده تا یکدست شود.
5.سپس داخل یک کیسه نایلونی قرار داده و به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید.
6.سپس از خمیر به اندازه 2 قاشق چای خوری در دست گرد کرده و سپس به شکل استوانه درآورده و به شکل هلال فرم دهید و داخل سینی با فاصله بچینید.
7.تمام مواد را به همین ترتیب آماده کنید و به مدت 15 دقیقه در فر بپزید.
8.شیرینی را بعد از پخت از فر خارج کرده و بعد از 5 دقیقه از سینی جدا کنید و داخل پودر شکر غلتانده و در ظرف مورد نظر بچینید.
9.این شیرینی را می توانید در دمای محیط به مدت طولانی نگهداری کنید. دقت کنید این شیرینی را در ظرف دردار نگهداری کنید.


کوکی موکای تیره (Darkmocha cookie)

 

مواد لازم:
•آرد: یک دوم پیمانه
پودر کاکائو: یک دوم پیمانه
شکر: یک چهارم پیمانه
شکر قهوه ای: یک چهارم پیمانه
پودر اسپرسو: یک قاشق سوپ خوری
کره (ذوب شده): 3 قاشق سوپ خوری
نمک: یک هشتم قاشق چای خوری
بیکینگ سودا: یک چهارم قاشق چای خوری
وانیلین: یک هشتم قاشق چای خوری
سفیده تخم مرغ: یک عدد
شکر: یک پیمانه (برای غلتاندن)

طرز تهیه:
1.آرد، پودر کاکائو، پودر اسپرسو، نمک و بیکینگ سودا را مخلوط کرده و کنار بگذارید.
2.کره، شکرها، سفیده تخم مرغ و وانیلین را با همزن بزنید تا مخلوط شوند.
3.مواد خشک را بیفزایید.
4.از خمیر توپ های کوچکی جدا کرده و در شکر بغلتانید و در سینی چرب شده بچینید و به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر با حرارت 175 درجه سانتیگراد بپزید.

نکته: اگر خمیر سفت یا خشک بود، یک تا 2 قاشق چای خوری شیر اضافه کنید.


کوکی نوتلا؛ شیرینی با عطر و طعم فوق العاده

مواد لازم:
•کره: 100 گرم
شکر: 150 گرم
آرد: 250 گرم
جوش شیرین: یک قاشق چای خوری
نوتلا: 100 گرم
شکلات چیپسی: یک پیمانه
تخم مرغ: 2 عدد
وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری

ضیافت شیرینی‌های خانگی نوروز

طرز تهیه
1.فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
2.سینی فر را چرب کرده کنار بگذارید.
3.کره، شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا یکدست و کرمی شود.
4.سپس تخم مرغها را دانه دانه اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مواد صاف و یکدست شود.
5.سپس آرد و جوش شیرین را مخلوط کرده و در دو مرحله به مواد کره ای اضافه کنید.
6.بعد از مخلوط شدن شکلات چیپسی را داخل مواد بریزید و مواد را خوب مخلوط کنید.
7.از مخلوط آماده به اندازه یک گردو در دست گرد کنید.
8.سپس آن را مسطح کرده و در مرکز آن نوتلا بریزید.
9.اطراف آن را جمع کرده و مجددا در دست گرد کنید و داخل سینی با فاصله 3 سانت از یکدیگر بچینید و به مدت 12 دقیقه در فر بپزید.
10.سپس از فر خارج کرده و بعد از 5 دقیقه از سینی جدا کنید و بعد از خنک شدن کامل داخل ظرف بچینید.
11.این کوکی را می توانید برای مدت طولانی داخل ظروف شیشه ای دردار در دمای محیط نگهداری کنید.

منبع:برترینها

انتهای پیام/

پخت شیرینی‌های خانگی خوشمزه مخصوص عید

 

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۴:۲۳ ۰۹ اسفند ۱۳۹۶
حتما باید نوتلای خارجی باشه؟