نان کلوچه ای یک نوع نان سنتی و بسیار خوشمزه است که پیشنهاد میکنیم حتما تهیه کنید و با چای میل کنید.

طرز تهیه نان کلوچه‌ایبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ نان کلوچه ای یک نوع نان سنتی و بسیار خوشمزه است که پیشنهاد میکنیم حتما تهیه کنید و با چای میل کنید.

میزان سرو: 8 الی 10 نفر

مواد لازم:

آرد: 2 کیلوگرم
شیر: 400 میلی لیتر
شکر: 720 گرم
کره (به دمای محیط رسیده): 250 گرم
وانیل: یک ق چ
نمک: به مقدار لازم
خمیرمایه: 80 گرم

مواد لازم رویه کیک:

زرده تخم مرغ: 2 عدد
گردو: به مقدار لازم
مغز تخمه کدو: به مقدار لازم
دانه کنجد: به مقدار لازم


بیشتر بخوانید: طرزتهیه 6 نوع کیک خوشمزه برای صبحانه روزهای تعطیل



طرز تهیه:

شیر، شکر و کره را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید و هم بزنید. وانیل و نمک را اضافه کرده و در ظرف را بگذارید.

2. پس از گذشت چند دقیقه ظرف را از روی حرارت بردارید و آرد را به مواد اضافه و مخلوط کنید.

3. خمیرمایه را در مقداری آب بریزید و پس از چند دقیقه ورآمدن و پف کردن به مواد اضافه و مخلوط کنید.

4. خمیر را به خوبی ورز دهید تا یکدست شود. آن را حدود 30 دقیقه استراحت دهید تا ور آید.

5. گلوله هایی از خمیر جدا کنید و کف دست خود شکل دهید و در سینی فر از قبل چرب شده بچینید.

6. زرده های تخم مرغ را کمی زده و با برس روی گلوله های خمیر بمالید.

7. گردو، مغز تخم کدو و دانه های کنجد را روی آنها بپاشید و به مدت 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزند.

8. سپس سرو کنید.

منبع: برترین ها

انتهای پیام/

چطور نان کلوچه درست کنیم؟

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.