به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ نان کلوچه ای یک نوع نان سنتی و بسیار خوشمزه است که پیشنهاد میکنیم حتما تهیه کنید و با چای میل کنید.
میزان سرو: 8 الی 10 نفر
مواد لازم:
آرد: 2 کیلوگرم
شیر: 400 میلی لیتر
شکر: 720 گرم
کره (به دمای محیط رسیده): 250 گرم
وانیل: یک ق چ
نمک: به مقدار لازم
خمیرمایه: 80 گرم
مواد لازم رویه کیک:
زرده تخم مرغ: 2 عدد
گردو: به مقدار لازم
مغز تخمه کدو: به مقدار لازم
دانه کنجد: به مقدار لازم
بیشتر بخوانید: طرزتهیه 6 نوع کیک خوشمزه برای صبحانه روزهای تعطیل
طرز تهیه:
شیر، شکر و کره را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید و هم بزنید. وانیل و نمک را اضافه کرده و در ظرف را بگذارید.
2. پس از گذشت چند دقیقه ظرف را از روی حرارت بردارید و آرد را به مواد اضافه و مخلوط کنید.
3. خمیرمایه را در مقداری آب بریزید و پس از چند دقیقه ورآمدن و پف کردن به مواد اضافه و مخلوط کنید.
4. خمیر را به خوبی ورز دهید تا یکدست شود. آن را حدود 30 دقیقه استراحت دهید تا ور آید.
5. گلوله هایی از خمیر جدا کنید و کف دست خود شکل دهید و در سینی فر از قبل چرب شده بچینید.
6. زرده های تخم مرغ را کمی زده و با برس روی گلوله های خمیر بمالید.
7. گردو، مغز تخم کدو و دانه های کنجد را روی آنها بپاشید و به مدت 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزند.
8. سپس سرو کنید.
منبع: برترین ها
انتهای پیام/