سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

6 نوع شیرینی ساده و خوشمزه خانگی بدون نیاز به فر +طرزتهیه

خيلی از خانم‌ها دوست دارند شيريني عيد خانه را خودشان تهيه كنند، اما مشكل اينجاست كه ممكن است شما هم مثل خيلي‌های ديگر با اين كار آشنا نباشيد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ ممکن است وسایل تهیه شیرینی در خانه موجود نباشد و در این روز‌های پایانی سال، شیرینی درست کردن کار وقت‌گیری باشد. به خاطر همین و برای اینکه حس کدبانوگری خود را ارضا کنیم، دنبال چند شیرینی ساده خانگی رفتیم که بدون دردسر، فر و خیلی از وسایل شیرینی پزی، به راحتی بتوانیم در خانه درست کنیم و از هنری آشپزی خود لذت ببریم. پس همراه ما باشید تا از شما یک خانم همه‌فن‌حریف بسازیم.

چیزکیک فوری

 

مواد لازم:

•بیسکویت ساده: ۲۰۰ گرم
•کره: ۱۰۰ گرم
•پنیر خامه‌ای: ۲۰۰ گرم
•خامه: ۲۰۰ گرم
•وانیل: یک قاشق چای‌خوری
•ژله آناناس: یک بسته
•ژله توت فرنگی: یک بسته
•شکر: نصف لیوان (اگر دوست دارید شیرین باشد)
•یخ: چهار حبه

طرز تهیه:

۱. بیسکویت را با دست خرد و با کره آب شده خوب مخلوط کنید تا شکل خمیری به خودش بگیرد، بعد کف یک ظرف سلفون بکشید و بیسکویت را در قالب ریخته و با ته لیوان صاف کنید و داخل فریزر بگذارید.

۲. حالا پنیر خامه‌ای، وانیل و شکر را خوب هم بزنید و خامه را به آن اضافه کنید. در یک ظرف دیگر ژله آناناس را با نصف لیوان آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا ژله کاملا حل شود، چهار حبه یخ را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا سرد شود، بعد ژله را به پنیر اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود.

۳. پنیر را به بیسکویت اضافه کرده و روی آن را کاملا صاف کنید و داخل یخچال بگذارید تا خوب ببندد. ژله توت فرنگی را با یک لیوان آب جوش و چند تکه یخ مخلوط می‌کنید و وقتی چیزکیک کاملا سفت شد، ژله را به آرامی روی آن بریزید و دوباره داخل یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود. پس از آماده شدن، لبه‌های سلفون را بکشید و به آرامی چیزکیک را از ظرف جدا کنید. به همین راحتی.

فوت کوزه‌گری:

برای اضافه کردن ژله به پنیر حتما صبر کنید تا ژله خنک شود، در غیر این صورت پنیر حالت یکدستی خود را از دست می‌دهد.


بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرینی خوشمزه و متفاوت ویژه عید



باقلوای عربی

مواد لازم:

•رشته عربی: یک بسته
•کره: ۵۰ گرم
•شیرعسلی: نصف قوطی
•خلال پسته و خلال بادام: به مقدار لازم

طرز تهیه:

۱. رشته عربی را باید از کوچه مروی یا فروشگاه‌هایی که مواد شیرینی‌پزی دارند، تهیه کنید، برای یک بسته رشته، ۵۰ گرم کره و نصف شیرعسلی لازم است. ابتدا رشته را خرد کنید و داخل قابلمه با حرارت کم تفت می‌دهید تا رنگ آن کمی تغییر کند و از حالت خامی خارج شود، بعد آن را داخل یک ظرف پیرکس می‌ریزید.

۲. حالا در یک ظرف دیگر کره را آب کرده و با شیرعسلی مخلوط می‌کنید و آن را داخل ظرف رشته‌ها ریخته و خوب هم می‌زنید تا کاملا یکدست شود، بعد مواد را صاف کرده و روی آن را با خلال پسته و خلال بادام تزئین کنید. ظرف را به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید. رشته عربی آماده است. می‌توانید آن را به تکه‌های کوچک برش دهید و در ظرف بچینید. نوش جان.

فوت کوزه‌گری:

رشته عربی را زیاد تفت ندهید، چون خیلی زود می‌سوزد.


باسلوق

مواد لازم:

•نشاسته گل: ۱۵۰ گرم
•آب: دوونیم پیمانه
•جوهرلیمو: یک هشتم قاشق چای‌خوری
•شکر رژیمی: یک و یک‌چهارم پیمانه (شکر معمولی: ۵۰۰ گرم)
•پودر ژلاتین: یک قاشق سوپ‌خوری
•گلاب: دو قاشق سوپ‌خوری
•پودر نارگیل: به مقدار لازم
•مغز گردو: به مقدار لازم
•مغر پسته: به مقدار لازم

طرز تهیه:

۱. نشاسته را با مقداری آب سرد مخلوط می‌کنیم. وقتی حل شد، حرارت را روشن می‌کنیم. جوهر لیمو را به آن اضافه کرده و مدام هم می‌زنیم.

۲. شکر را در بقیه آب می‌ریزیم. پودر ژلاتین را به شکر اضافه و وقتی حل شد مخلوط را به نشاسته اضافه می‌کنیم.

۳. مواد را خوب هم می‌زنیم تا غلیظ شود، گلاب را اضافه کرده و خاموش می‌کنیم. پودر نارگیل را در ظرف ریخته و به اندازه یک قاشق از نشاسته را روی پودر نارگیل می‌ریزیم، بعد گردو و خلال پسته را داخل آن فرو می‌کنیم و مقداری پودر نارگیل روی آن می‌ریزیم. در ظرف می‌چینیم و دو الی سه ساعت داخل یخچال می‌گذاریم.

فوت کوزه‌گری:

باسلوق خانگی را حتما در یک ظرف در بسته و داخل یخچال نگهداری کنید، در غیر این صورت خیلی زود خراب می‌شود.


کاپ کیک قابلمه‌ای

مواد لازم:

•آرد: چهار قاشق غذاخوری
•شیر: سه قاشق غذاخوری
•شکر: سه قاشق غذاخوری
•پور کاکائو: دو قاشق غذاخوری
•روغن مایع: چهار قاشق غذاخوری
•بیکینگ‌پودر: یک قاشق سوپ‌خوری
•تخم‌مرغ: یک عدد

طرز تهیه:

۱. شکر و تخم‌مرغ را در ظرف ریخته و خوب هم می‌زنیم. بعد روغن مایع و آرد و بیکینگ پودر را همراه پودر کاکائو به مخلوط اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم. درنهایت شیر به مواد اضافه می‌کنیم. داخل یک قابلمه به ارتفاع نصف فنجان‌ها آب می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم آب به نقطه جوش برسد.

۲. فنجان‌ها را با روغن چرب می‌کنیم و یک‌سوم آن را با مواد کیک پر می‌کنیم و در قابلمه آب جوش روی حرارت ملایم می‌گذاریم.

۳. یک ربع بعد وقتی کیک‌ها خوب پف کرد، زیر آن را خاموش می‌کنیم و در قابلمه را با یک دمکنی می‌بندیم و اجازه می‌دهیم یک ربع بماند. وقتی کیک سرد شد به راحتی و با چند ضربه از داخل فنجان خارج می‌شود. می‌توانید روی کیک‌ها را با خامه تزئین کنید.

فوت کوزه‌گری:

برای جدا کردن کیک‌ها از فنجان صبر کنید تا خنک شود، اگر داغ باشد به داخل ظرف می‌چسبد.


شیرینی شکلاتی آلمانی

مواد لازم:

•بیسکویت پتی‌بور: ۱۰۰ گرم
•تخم‌مرغ: یک عدد
•گردوی خردشده: یک‌دوم پیمانه
•شکر: یک‌دوم پیمانه
•پودر کاکائو: یک‌چهارم پیمانه

طرز تهیه:

۱. ابتدا کره و پودر کاکائو را روی حرارت می‌گذاریم تا کره آب شود، بعد تخم‌مرغ و شکر را اضافه می‌کنیم و سریع هم می‌زنیم در حدی که شکر خوب حل شود.

۲. حالا مواد را از روی حرارت بر می‌داریم و پودر بیسکویت و گردو را به آن اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم.

۳. این ترکیب را داخل یک کیسه فریزر می‌ریزیم و به صورت استوانه فشرده می‌کنیم و به مدت دو ساعت داخل یخچال می‌گذاریم و بعد از آماده شدن برش می‌زنیم.

فوت کوزه‌گری:

بعد از اضافه کردن تخم‌مرغ و شکر مواد را خوب هم بزنید و زود خاموش کنید، در غیر این صورت سفیده تخم‌مرغ زود می‌بندد و شیرینی شما خراب می‌شود.


شیرینی کنجدی

مواد لازم:

•کنجد: یک ونیم پیمانه
•شکر: یک پیمانه
•عسل: سه قاشق غذاخوری
•روغن: دو قاشق غذاخوری
•زعفران حل‌شده در آب: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

۱. شکر، عسل و روغن را در ظرف کوچکی ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا مواد کاملا حل شده و طلایی رنگ شود، سپس زعفران را به آن اضافه کنید و در آخر کنجد را داخل ظرف بریزید و هم بزنید تا کنجد‌ها کمی طلایی شوند.

۲. یک سینی را چرب کنید، حرارت را ملایم کنید تا حدی که سوهان فقط گرم بماند، سپس سوهان را داخل سینی بریزید و بعد از سرد شدن برش دهید. سوهان کنجدی را در ظرف دردار، دور از رطوبت و گرما نگه دارید کنید.

فوت کوزه‌گری:

قبل از ریختن سوهان در سینی یک قاشق از آن را در سینی بریزید، اگر زود بست و زیر زبان ترد بود، سوهان آماده است وگرنه اجازه دهید کمی بیشتر روی حرارت بماند.

منبع:برترینها

انتهای پیام/

شيرينی خانگی بدون فر+ دستور تهیه

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸۳
در انتظار بررسی: ۰
e
۱۵:۱۶ ۲۵ تير ۱۴۰۱
خیلی عالی بودن من ۳تا شونو درست کردم معرکه بود
صبا اسحاقیان
۱۸:۳۶ ۱۸ دی ۱۳۹۹
من یه کی درست کردم الان داره میپزه
مرادی
۱۷:۳۳ ۰۳ دی ۱۳۹۹
یه چیزای بزارید که بتونیم درست کنیم شاید کسی نتون اینا چیزا رو درست کن
ناشناس
۱۹:۳۶ ۰۳ آذر ۱۳۹۹
همش خیلی خوشمزه بودن هم آسون من چهار تا شو درست کردم
من ۱۴سالمه
خیلی آسونه بچه ها هم با کمک مادراشون میتونن این شیرینی های خوشمزه رو درست کنند
باز هم ممنون
فاطمه حسین دوست
۱۰:۱۲ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
خیلی جالبه واقعا عاااالیییی من ۱۱سالمه ولی درستش کردم عالی بود خیلی خوبه حتما امتحانش کنید
فاطمه حسین دوست
۱۰:۱۲ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
خیلی جالبه واقعا عاااالیییی من ۱۱سالمه ولی درستش کردم عالی بود خیلی خوبه حتما امتحانش کنید
فاطمه حسین دوست
۱۰:۱۲ ۰۲ آذر ۱۳۹۹
خیلی جالبه واقعا عاااالیییی من ۱۱سالمه ولی درستش کردم عالی بود خیلی خوبه حتما امتحانش کنید
ناشناس
۱۳:۴۳ ۰۴ آبان ۱۳۹۹
شیرینی شکلاتی آلمانی چقدر کره میخواد؟؟
ناشناس
۱۸:۳۱ ۱۰ مهر ۱۳۹۹
عالی بوذ
ناشناس
۱۳:۴۶ ۰۴ مهر ۱۳۹۹
خیلی خیلی خوب بود م
fati
۲۱:۰۲ ۰۴ شهريور ۱۳۹۹
خوبه آسونه
ناشناس
۱۷:۲۴ ۲۸ مرداد ۱۳۹۹
من ۱۱سالمه مامانم برام درست کردن خیلی خوبه
ناشناس
۱۸:۴۸ ۲۴ مرداد ۱۳۹۹
من شیر ندارم میتونم به جاش اب بریزم برای کاپ کیک
روشنک
۱۴:۴۴ ۱۱ مرداد ۱۳۹۹
من کاپ کیک قابلمه ای رو درست کردم ولی توی ماکروویر و الان داره اماده میشه امیدوارم خوش مزه باشه
ناشناس
۱۵:۲۹ ۰۶ شهريور ۱۳۹۹
خوب شده بود؟
ناشناس
۱۲:۳۴ ۰۸ مرداد ۱۳۹۹
عالی بود به نظرم خیلی آسان و خوشمزه بود
پانیذ
۲۰:۰۷ ۲۸ تير ۱۳۹۹
من ۱۱ سالمه و با مامانم شیرینی شکلات آلمانی و کاپ کیک قابلمهای رو درست کردم و خیلی خیلی خوشمزه بود
ناشناس
۲۰:۵۷ ۱۶ تير ۱۳۹۹
خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی عالی
شینا
۱۲:۲۳ ۱۵ تير ۱۳۹۹
بد نبود
ناشناس
۱۶:۲۰ ۰۸ تير ۱۳۹۹
بد بود
ناشناس
۰۰:۱۷ ۰۴ تير ۱۳۹۹
لطفاً یه چیز آسون بدید خواهشاً اینا خیلی سخته
ناشناس
۱۷:۴۴ ۱۱ خرداد ۱۳۹۹
سلام عالی عالی بسیار عالی این نوع شیرینی هارا حتی بچه ها هم میتونند درست کنند و خطری نداره من الان ۱۰ سالمه و حتی خوشمزه هم هستن
M.f
۰۱:۰۲ ۰۹ خرداد ۱۳۹۹
عالیه مخصوصا شیرینی کنجدی
ناشناس
۱۷:۲۴ ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۹
واقعن بدرد نمیخوره
یاسمن اسایش
۱۹:۴۴ ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۹
خوب بود راحت بود من بااینکه 12،سالمه خیلی راحت درست شد و خیلی هم خوشمزه بود
فاطیما
۰۲:۲۰ ۲۸ فروردين ۱۳۹۹
عالی بود واقعا همون چیزی که می خواستم بود خیلی خوب بود
ک
۲۱:۴۲ ۲۴ فروردين ۱۳۹۹
ببخشید میشه برای کاپ کیک کاکائو نریزیم؟
جوابگو شما
۲۳:۳۵ ۰۴ شهريور ۱۳۹۹
بله از هر مزه ای که دوست دارید بهسورت خورد شده میتونید استفاده کنید
ناشناس
۲۳:۲۵ ۱۹ فروردين ۱۳۹۹
خیلی عالی و راحت هستند دسر ها
ستاره
۱۹:۱۷ ۱۹ فروردين ۱۳۹۹
خیلی سخت وبد مزه بود اصلا خوشم نیومد
ناشناس
۱۷:۱۴ ۱۸ فروردين ۱۳۹۹
من ۱۲ سالمه و اینارا چند دفعه درست کردم واقعا خیلی خوشمزه و ساده است.ممنون ازتون.
ناشناس
۱۷:۴۹ ۰۹ فروردين ۱۳۹۹
کیکش عالیه من 14 سالمه و درستش کردم عاالی ساده و خوشمزه
ناشناس
۲۰:۳۳ ۲۹ اسفند ۱۳۹۸
خیلی ممنون که این شیرینی هاروبه ما ياد می دهیم.
ناشناس
۱۶:۲۵ ۲۹ اسفند ۱۳۹۸
سلام
ممنون از آموزس های ساده، دم دستی و البته خوشمزه
یاس
۱۷:۲۴ ۲۵ اسفند ۱۳۹۸
عالييييي بود
خیلی خوشمزه و تازه بود تو این وضعيت کرونا آدم بهش می چسبه راستی من ۱۱ سالمه
ناشناس
۱۴:۴۹ ۱۸ اسفند ۱۳۹۸
خیلی عالیست
Sama
۱۱:۱۳ ۰۳ اسفند ۱۳۹۸
به نظر من بدنیست
ستاره
۱۳:۳۹ ۲۵ دی ۱۳۹۸
خیلی خوبه
ناشناس
۱۷:۵۷ ۲۳ دی ۱۳۹۸
عالی بود
فاطمه
۱۳:۱۴ ۲۱ دی ۱۳۹۸
باقلوای عربی سخته ببخشید اسون و خوشمزه بزارین که ادمو جذب خودش کنه
Saina
۱۲:۰۵ ۱۱ مهر ۱۳۹۸
بی نظیر بود من ۱۳سالمه و اینا رو درست کردم خیلی هم آسون بود و خوشمزه
Mobina
۲۰:۵۲ ۱۰ مهر ۱۳۹۸
شیرینی شکلاتی المانی چقد کره میخواد؟
ناشناس
۱۵:۴۰ ۲۰ مرداد ۱۳۹۸
خیلی عالیییییییبیییییی
مهدیه
۱۹:۲۳ ۱۶ مرداد ۱۳۹۸
بسیار عالییییی
مریم
۱۶:۵۷ ۲۵ تير ۱۳۹۸
عالی بود
ناشناس
۱۴:۵۶ ۰۲ تير ۱۳۹۸
من تاحالا درست نکردم اما به نظرم خیلی خوشمزه است من دوستم اما نمیتونم درست کنم هزینه زیادی میخاد
راز
۲۲:۵۸ ۰۱ تير ۱۳۹۸
چیزکیکی که دستورش و گذاشتن عالیه من ۵ساله که هروقت مهمون دارم درست میکنم همه هم تعریف میکنن..توصیه میکنم برای یک بار هم شده تهیه کنید ..من به شخصه ژله ایی که به خامه و پنیر اضافه میکنم توت فرنگی و ژله روی چیز کیک پرتقالی برمیدارم خیلی خوش طعم میشه.
ناشناس
۲۰:۰۱ ۲۰ خرداد ۱۳۹۸
عالییییییی وخوشمزه بود
نیلوفر
۱۵:۴۶ ۱۸ خرداد ۱۳۹۸
عالی بود واقعا ممنونم
جاندان هستم
۱۵:۳۸ ۱۰ خرداد ۱۳۹۸
عااااااااااااااااااااااااااالییییییییییی
ناشناس
۱۷:۴۱ ۲۷ فروردين ۱۳۹۸
اصلا اینها خیلی سخت هستند فقط یک چیز راحت میخوام
ناشناس
۲۰:۲۴ ۲۵ اسفند ۱۳۹۷
عالی
مارال
۱۸:۲۳ ۲۴ اسفند ۱۳۹۷
بسیار خوش طعم بود از شما تشکر می کنم
مارال
۱۸:۲۳ ۲۴ اسفند ۱۳۹۷
بسیار خوش طعم بود از شما تشکر می کنم
گلی
۱۸:۲۳ ۲۴ اسفند ۱۳۹۷
خوب بود
ناشناس
۱۸:۵۸ ۰۲ بهمن ۱۳۹۷
خوبه ولی اگه میشد درباره اینکه برایه چندنفر درس کنیم چقدر مواد لازمه توضیح میدادین...
بردیا
۱۷:۳۲ ۲۹ دی ۱۳۹۷
عالیبود
سپیده
۲۳:۲۲ ۲۷ دی ۱۳۹۷
درمورد پف کیک بیشتر بگید
الهام
۱۸:۲۸ ۱۹ دی ۱۳۹۷
عالیه همه چیز خیلی دستوراتون تمیز توضیح داداين خیلی عالیه
عارفه
۱۵:۴۴ ۱۹ دی ۱۳۹۷
سلام من چیز کیک رو نفهمیدم از اینکه کف یک ظرف رو سلفون بکشیم اخه چه جوری
lia
۱۲:۱۹ ۲۹ آذر ۱۳۹۷
سلام دستور کیک قابلمه ای برای چند نفره؟
محیا
۱۵:۴۳ ۱۸ آبان ۱۳۹۷
من خیلی دوست داشتم و خیلی خوشمزه بود ولی شیرینی کنجدی بهتر بود ممنون از راهنماییتون
ریحانه
۱۳:۲۵ ۲۰ شهريور ۱۳۹۷
وای عالی بود
بخصوص شیزینی شکلاتی آلمانی
خیلی خوشمزه بود
من هنوز درست نکردم
۲۲:۰۵ ۰۷ شهريور ۱۳۹۷
من هنوز درست نکردم
رها
۱۵:۴۸ ۱۶ مرداد ۱۳۹۷
ببخشید فنجان ها باید از چه جنسی باشن و چه اندازه ای؟و اینکه داخل فنجان ها مافون میذاریم؟
ناشناس
۱۵:۲۹ ۱۲ مرداد ۱۳۹۷
عالییییییییی
ناشناس
۲۱:۱۸ ۳۱ تير ۱۳۹۷
خیلی عالی بود
ناشناس
۱۵:۳۲ ۲۴ تير ۱۳۹۷
عالی بود ممنون بخاطر چیز های خوبتون
ناشناس
۱۵:۳۲ ۲۴ تير ۱۳۹۷
عالی بود ممنون بخاطر چیز های خوبتون
فاطمه
۱۷:۲۹ ۱۹ تير ۱۳۹۷
خیلی خوب بود
ناشناس
۱۱:۳۳ ۱۶ تير ۱۳۹۷
عالی بود
افسانه
۱۲:۵۵ ۰۶ مرداد ۱۳۹۷
ممنون از کمکتون
ناشناس
۰۵:۴۵ ۲۲ شهريور ۱۳۹۷
خيلى خشمزه
ناشناس
۱۱:۳۳ ۱۶ تير ۱۳۹۷
عالی بود
Tahoora
۰۳:۲۰ ۱۷ خرداد ۱۳۹۷
خوب بود متشكرم
ناشناس
۱۷:۱۷ ۱۵ خرداد ۱۳۹۷
عااااااااالی
کوثر
۰۳:۴۳ ۱۵ خرداد ۱۳۹۷
عالی بود
ناشناس
۱۷:۲۱ ۱۲ خرداد ۱۳۹۷
بسیار خوب
فاطمه
۱۳:۰۵ ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۷
سلام.
بسیار سپاس گذار بابت اموزش ها
ولی مورد آخر سوهانِ و در عکس شیرینی.....
نرجس
۱۳:۲۴ ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۷
سلام من کاپ کیک قابلمه اب خیلی خوشم اومد پ فوق‌العاده عالی هست
ریحانه
۱۳:۲۶ ۲۰ شهريور ۱۳۹۷
اره
منم درست کردم خیلی خوشمزه و خوبه
ناشناس
۲۲:۴۵ ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۷
واقعا عالی بود
ازتون ممنونم بخاطر اموزشهای خوبتون
ناشناس
۲۲:۴۵ ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۷
واقعا عالی بود
ازتون ممنونم بخاطر اموزشهای خوبتون