پس از مدتی مقداری گیاه خشک پرسیاوشان، زوفا و بنفشه به ترکیب فوق افزوده و صبر کنید تا جا بیفتد و قبل از مصرف، مقدار کمی نمک طبیعی و آبلیمو به آن اضافه کنید.
این غذا بسیار پرانرژی و زودهضم بوده و برای بیماریهای تبدار عفونی بسیار مفید است و نرمکننده مخاط سیستم تنفسی است؛ بدانید در بسیاری از مواقع، با یکی دو وعده مصرف این آش در هنگام سرماخوردگی، کل علایم آن فروکش میکند.
تذکر؛ در طبخ این آش بهجای پیاز میتوانید از پیازچه به همراه چند حبه سیر نیز استفاده کنید؛ در مواقعی که تب وجود ندارد، می توان یک تکه ماهیچه گوسفند نیز به آش اضافه کرد؛ گیاهان خشک پرسیاوشان، زوفا و بنفشه از عطاریها قابل تهیه است.
منبع:تسنیم
انتهای پیام/