سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سوپ گردو و خامه برای شب های سرد زمستان

طرز تهیه سوپ گردو و خامه را در این مطلب مشاهده کنید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سوپ گردو و خامه یکی از خوش طعم ترین سوپ هاست که میتوانید در شب های زمستانی نوش جان کنید.

مواد لازم:

-آب مرغ 4 الی 5 پیمانه

-سیر ریز خردشده یک حبه

-پیازچه ریز خردشده یک شماره

-گردو خرد شده یک پیمانه

-جوز هندی پودر شده یک دوم قاشق چایخوری

مواد لازم کرم:

-کره 2 قاشق سوپخوری

-آرد 2 قاشق سوپخوری

-خامه 100 میلی متر

-جوز هندی پودر شده یک قاشق چایخوری

مواد لازم رویه:

-برگ گشنیز تازه یک الی 2 شماره

-گردو خرد شده به مقدار لازم

طرز تهیه

-آب مرغ را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید.

-سیر، پیازچه، جوز هندی و گردو رابه آن اضافه کنید. پس از این‌که آب مرغ به جوش آمد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد حدود 10 دقیقه بپزند.

-سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مواد خنک شود.

-مواد را درون مخلوط کن بریزید و به صورت پوره درآورید.

-برای تهیه کرم، کره را در ظرفی مناسبی روی حرارت ذوب کنید.

-آرد رابه آن اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.

-خامه را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا به جوش آید.

-جوز هندی پودر شده را اضافه کرده و ظرف را از روی حرارت بردارید.

-کرم رابه مواد پوره شده اضافه کنید و دوباره مواد را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آیند.

-سپس سوپ را سرو کنید و روی آن رابا برگ گشنیز و گردوی خردشده تزیین کنید.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

منبع:رکنا

انتهای پیام/

طرز تهیه سوپ گردو و خامه

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.