سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بادمجان عثمانی خوشمزه و لذیذ + دستور تهیه

بادمجان در مطبخ عثمانی یک سبزی سلطنتی به‌شمار می‌رفت. آشپز‌های دربار عثمانی برای یافتن طعم و لذت‌های جدید، به بادمجان توجه خاصی نشان می‌دادند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بادمجان در مطبخ عثمانی یک سبزی سلطنتی به‌شمار می‌رفت. آشپز‌های دربار عثمانی برای یافتن طعم و لذت‌های جدید، به بادمجان توجه خاصی نشان می‌دادند. آنان برای راضی کردن خاندان عثمانی، بیشتر از بادمجان برای ابداع غذاهای جدید، استفاده می‌کردند.

مواد مورد نیاز

گوشت سردست گوسفند (قیمه ای خردشده): 300 گرم
پیاز (نگینی خردشده): 1 عدد
بادمجان (حلقه ای خرد و سرخ شده): 1 کیلوگرم
گوجه فرنگی (فیله و نگینی خردشده): 1 عدد
سیر بزرگ (له شده): 2 حبه
ماست پرچرب: 1 پیمانه
پودر دارچین: یک دوم ق چ
زردچوبه: به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
روغن مایع: به میزان لازم

روش تهیه بادنجان عثمانی

روش پخت

1. پیاز را درون قابلمه ای حاوی مقداری روغن مایع تفت دهید تا طلایی رنگ شود. سپس گوشت را به آن افزوده و تفت دهید تا آب گوشت تبخیر شود. بعد زردچوبه، فلفل سیاه و پودر دارچین را به آن بیفزایید. سپس 1 پیمانه آب به آن اضافه کنید و بگذارید تا بپزد.

2. نمک و گوجه فرنگی را به مواد بیفزایید و بگذارید تا آب آن تبخیر شود.

3. بادمجان را درون دستگاه غذاساز بریزید تا پوره شود. سپس سیر و ماست را به آن بیفزایید و مخلوط کنید.

4. مخلوط بادمجان و ماست را درون ظرفی قرار دهید. بعد مخلوط گوشت و گوجه فرنگی را روی آن بریزید. سپس آن را با جعفری (خردشده) تزیین کرده و همراه با نان سرو کنید.

منبع: مجله سرآشپز

انتهای پیام/

دستور پخت بادمجان عثمانی

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
حمید
۲۰:۰۸ ۲۲ بهمن ۱۳۹۶
خوشمزه بود ممنون