وی با بیان اینکه تأمین بودجه و اعتبارات لازم برای این امر در دستور کار است افزود: در برنامه ششم توسعه برنامهریزی جدی و دقیق برای رفع کمبود فضای خوابگاهی برای دانشگاههای کشور طراحیشده است.
رئیس صندوق رفاه دانشجویی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با تأکید بر اینکه طبق نظر کارشناسان بالغبر 200 خوابگاه برای دانشگاههای کشور با کمبود مواجه هستند تصریح کرد: با این شرایط بالغبر 50 هزار دانشجو در سراسر کشور بدون امکانات خوابگاهی در حال تحصیل هستند.
وی از احداث اتاقهای تندرستی در مراکز خوابگاهی دانشگاههای کشور خبر داد و گفت: این اتاقها برای ترویج فرهنگ ورزش و ایجاد روحیه شادابی و نشاط برای دانشجویان ساکن در خوابگاه احداث میشود.
یزدان مهر با تأکید بر اینکه ایجاد اشتغال برای فارغالتحصیلان دانشگاهی یکی از دغدغههای اصلی این وزارت خانه است افزود: دانشگاههای نسل سوم میتوانند این دغدغه را بهخوبی مرتفع کنند.
وی دانشگاههای مهارت محور که دروس فنی و مهندسی در آنها تدریس میشود را از دانشگاههای نسل سوم دانست و تأکید کرد: شرکتهای دانشبنیان ظرفیت خوبی برای تقویت مهارت و بهکارگیری علم و تولید ثروت از آن را دارد.
رئیس صندوق رفاه دانشجویی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: دولت از شرکتهای دانشبنیان حمایت مالی میکند و دانشجویان باید نسبت به عضویت و توسعه و تقویت این شرکتها اهتمام ویژه بورزند.
انتهای پیام /ه