سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مکمل‌های شکلاتی؛ آینده درمان مبتلایان به دیابت می‌شوند

دیابت یکی از خطرناکترین بیماری‌ها است و همه ساله باعث مرگ میلیون‌ها انسان درسراسر دنیا می‌شود، برای درمان و کنترل این بیماری راه‌های مختلفی وجود دارد که جدیدترین آن‌ها استفاده از شکلات است.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ شکلات یکی از خوشمزه‌ترین و دلچسب‌ترین خوراکی‌های مورد علاقه انسان‌ها است و تمامی افراد دررده‌های سنی مختلف آن‌ها را مصرف می‌کنند.

مصرف شکلات شیرین به میزان زیاد می‌تواند سبب ابتلا به دیابت، آکنه صورت، چاقی و خرابی دندان‌ها شود و کارشناسان به افراد توصیه می‌کنند از نوع کم شیرین و تلخ شکلات استفاده کنند.

مصرف شکلات فایده‌های زیادی برای بدن دارد از جمله مانع از ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی و گرفتگی رگ‌ها می‌شود، با ترشح ماده اندروفین از افسردگی جلوگیری می‌کند و خوردن آن شادی آور است، همچنین شکلات باعث دریافت انرژی و تقویت قوای بدنی می‌شود.

اما درجدیدترین پژوهش‌ها دانشمندان دریافتند ترکیبی در شکلات به نام مونومر اپیکاتچین (epicatechin monomers) می‌تواند باعث تحرک هورمون انسولین دربدن و ترشح آن شود و به این ترتیب از ابتلابه دیابت نوع دو درافراد جلوگیری شود.

از جمله دیگر مزایای ماده مونومر اثر مثبت آن برکاهش وزن و چاقی وهمینطور مقابله با بالا رفتن قند خون دربیماران دیابتی است.

کارشناسان براین اساس درنظر دارند نسل جدیدی از دارو‌ها و مکمل‌های درمانی را تولید کنند که درآن‌ها ازاین ترکیب شکلات استفاده شده است و درسال‌های آینده روانه بازار‌های دارویی جهانی می‌شود.

این یافته حاصل پژوهش محققان دانشگاه بریگهام یانگ آمریکا برروی اثر مونومر شکلات بر کنترل و پیشگیری از بیماری دیابت است.

مونومر‌های موجود در شکلات باعث تولید میتوکندری‌های قوی‌تر در سلول‌های بتا می‌شوند که وظیفه ساخت سلول‌های انرژی زای بدن یا به اختصار ATP را برعهده دارند و به این ترتیب مقدار بیشتری انسولین تولید می‌شود.

کارشناسان اعلام کرده اند در جستجوی راه‌هایی برای کنترل وپیشگیری از ابتلا به دیابت نوع دو از طریق طبیعی و با مواد غذایی هستند تا دیگر بیمار دچار عوارض جانبی ناشی از مصرف دارو‌ها نشود.

نتایج این پژوهش در مجله بیولوژی مواد مغذی (Nutritional Bio) به چاپ رسیده است.

منبع:Dailymail

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.