به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ ضعف و افت حافظه به دلایل مختلفی می تواند رخ دهد از جمله افزایش سن، تغذیه نامناسب، ابتلا به بیماری و مصرف برخی داروها، فشار خون بالا، استرس، تصادف و ضربه های شدید به سر،سرطان مغز، شکست و شوک های عاطفی شدید و مواردی از این دست که اگر فرد احساس کند دچار ضعف حافظه شده است باید سریع به متخصص مغز و اعصاب برای شناسایی دقیق علت مراجعه کند.
اما اگر افت حافظه دلیل بیماری خاصی نداشته باشد می توانید با مصرف برخی مواد غذایی به تقویت این قوا پرداخته تا در زندگی فردی و اجتماعی خود به موفقیت های بیشتری دست پیدا کنید.
بیشتر بخوانید:خواص فوق العاده کدو سبز/ جادوی تقویت حافظه و لاغری با این ماده غذایی
با خوردن میوه و سبزیجاتی همچون آووکادو، چغندر قند، بلوبری، کلم بروکلی، کرفس و روغن نارگیل به دلیل دارا بودن انواع ویتامین، مواد معدنی و آنتی اکسیدان می توانید حافظه خود را تقویت کنید.
از جمله دیگر مواد غذایی مفید برای تقویت حافظه می توان مصرف انواع دانه های آجیل مانند گردو، بادام و فندق را نام برد.
بیشتر بخوانید:اگر حافظه ضعیفی دارید این دمنوشها را بنوشید
شکلات تلخ ،زرده تخم مرغ و روغن زیتون نیز از دیگر مواد غذایی مفید برای تقویت حافظه هستند.
خوراکی های نام برده را می توانید به طور روزانه به همراه غذا استفاده کرده و پس از مدت کوتاهی نتایج حیرت انگیز آن را بر تقویت حافظه خود مشاهده کنید.
منبع: draxe
انتهای پیام/
معجزه میکنه ...