سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سالادهایی مقوی برای خنک ماندن در گرمای طاقت فرسای تابستان+دستورالعمل

اگر در این روز‌های گرم تابستانی حوصله ایستادن در آشپزخانه و تهیه خوراک را ندارید می‌توانید ازاین دستورات غذایی برای تهیه خوراک‌هایی سالم استفاده کنید.

به گزارش خبرنگار  حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛  در روز‌های گرم تابستانی اکثر افراد تمایل چندانی به خوردن غذا‌های بسیار داغ ندارند، زیرا باعث افزایش احساس گرما در آن‌ها می‌شود، به همین دلیل می‌توانید با انتخاب خوراکی‌هایی مخصوص فصل تابستان وعده‌های غذایی سالمی تهیه کنید که باعث افزایش انر‍ژی و در عین حال احساس خنکی می‌شود.


خوراک رنگین کمان تایلندی


این غذا نوعی سالاد تشکیل شده از انواع سبزیجات به همراه یک سس مخصوص است که متعلق به اهالی کشور تایلند است.

برای تهیه این سالاد خوشمزه و مقوی به مواد زیر نیازدارید.

یک عدد کدو سبز، دو عددهویج بزرگ خرد شده به صورت نگینی، یک عدد فلفل قرمز دلمه‌ای برش شده، یک فنجان کلم قرمز خرد شده، سه چهارم پیمانه تخم مرغ خرد شده مخلوط با سس سویا، ۳ عدد پیاز طلایی خرد شده، مقداری ساقه پیازچه، یک قاشق غذاخوری کنجد و تخم کتان.

برای تهیه سس سالاد خوشمزه و مقوی به مواد زیر نیازدارید.

پوره یک عدد سیرکامل، یک چهارم فنجان کره بادام زمینی، دو قاشق غذاخوری آب لیموی تازه، ۲ قاشق غذاخوری کم نمک سس تاماری، دو قاشق غذاخوری آب، دو و نیم قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز، یک دوم قاشق غذاخوری روغن کنجد تفت داده شده و یک قاشق چای خوری زنجبیل تازه.

دستورالعمل سالاد رنگین کمانی

سبزیجات شامل کدو سبز، هویج، فلفل و کلم قرمز‌ها را در یک کاسه بزرگ ریخته به آهستگی به هم بزنید تا کاملاٌ مخلوط شوند، اما خمیر نشوند.

در مرحله بعد تمامی مواد اولیه سس را در دستگاه همزن ریخته به هم بزنید تا کاملاً مخلوط و یکدست شوند.

سبزیجات را در کاسه پذیرایی ریخته روی آن را با قطعات پیازچه، دانه کنجد و تخم کتان تزئین کنید. سس را نیز درظروف مجزا به میزان نفرات ریخته و سرو کنید.


سالاد گل لوتوس مدیترانه‌ای با ماهی تن

برای تهیه این سالاد خوشمزه و مقوی به مواد زیر نیازدارید.

مقداری ماهی تن پخته شده (از کنسرو ماهی تن استفاده نشود)، یک دوم فنجان زیتون هسته گرفته شده، یک دوم فنجان پنیر خامه ای، دو عدد فلفل دلمه‌ای زرد رنگ، یک دوم فنجان پیازقرمز خرد شده، یک فنجان نخود فرنگی پخته شده در آب لیمو ترش، یک قاشق غذاخوری سس خردل، یک قاش چای خوری روغن زیتون بکر، دو قاشق غذاخوری سبزی نعناع تازه، یک قاشق غذاخوری نمک دریا، یک عدد گوجه فرنگی بزرگ، مقداری برگ کاهو پیچ که در فریزر قرار داده شده و یخ زده است.


برای تهیه سالاد لوتوس مدیترانه ای در یک کاسه تکه‌های ماهی تن را ریخته و سپس تکه‌های زیتون بدون هسته، پنیرفتا، فلفل، نعناع، آب لیموترش، سس خردل، روغن زیتون و نمک دریا را اضافه کرده خوب ترکیب کنید تا کاملاً یکدست شود.

سپس گوجه فرنگی نگینی را به ترکیب اضافه کنید و به آرامی به هم بزنید تا شکل سبزیجات خراب نشود، اما به خوبی به سس آغشته شوند.

سپس با استفاده از ملاقه مقداری از سالاد را برداشته داخل برگ کاهو بگذارید و روی آن را بپوشانید.


این سالاد حاوی مواد مغذی فراوان است و مصرف آن با کاهو می‌تواند منبع خوبی برای تامین فیبر مورد نیازبدن باشد و متخصصان تغذیه توصیه می کنند برای پیشگیری از گرمازدگی در روزهای گرم تابستان افراد این سالادها را در رژیم غذایی خود بگنجانند.

منبع: herfamily



انتهای پیام/

غذاهای تابستانی که بدنتان را  خنک می کنند

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۲:۱۵ ۰۶ مرداد ۱۳۹۶
آب دوغ خبار! وقتی خودمون خوراکی به این خوشمزگی داریم چه نیاز به خوراک خارجی؟
ناشناس
۰۹:۳۵ ۰۷ مرداد ۱۳۹۶
دقیقا تازه کالری زیادی هم نداره واسه رژیمی ها هم خوبه