وی افزود: اهالی قلم باید به شکلی حمایت شوند که بتوانند با آرامش خاطر کار کنند. اقتصاد نشر بالطبع باید سامان بگیرد. این مسئله دشوار نیست.
این مترجم با اشاره به رشد ابزارهای ارتباطی گفت: امکانات ارتباطی جدید باعث شده کتاب از زندگی انسانها خارج شود. وقتی نشر رشد نمی کند، قلم هم نمی تواند رشد کند. به دلیل آنکه نیاز مالی اش برطرف نشده و آزادی اندیشه بسیار محدود است. هم اکنون تیراژ کتاب به 500 جلد رسیده است اما از این میزان سهمی نصیب اهل قلم نمیشود. باید از نویسندگان حمایت مادی شود تا آنها با روحیه و انگیزه مسیر را ادامه دهند. باید از آن هایی که به راستی اهل قلم هستند و در این زمینه زحمت می کشند، حمایت شود.
وی در پایان درباره نقد درست جامعه در میان اهالی قلم اظهار داشت: یک نویسنده باید جامعه را با دید بهتری نسبت به افراد عادی ببیند و پیرو آن، باید بتواند انتقاد کند. نقد با سیاهنمایی فرق دارد. انتظار داریم که متولیان فرهنگی و دولت نسبت به انتقادات سعه صدر بیشتری داشته باشند. انتقاد از سوی نویسندگان و اهل قلم باعث اصلاح امور میشود. اینکه فرصت انتقاد را از اهالی قلم بگیریم، قوه ابتکار آنها را از بین میبرد. برای رشد فرهنگی نیازمند تضارب اندیشه هستیم.
انتهای پیام/