سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

روزه داران، مصرف این نوشیدنی را در وعده سحر کاهش دهند

یک متخصص تغذیه گفت: احساس تشنگی به دلیل کاهش مصرف چای در ماه مبارک رمضان، موجب تشدید سردرد در فاصله سحر تا افطار می‌شود.

به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ منصور رضایی متخصص تغذیه اظهار کرد: استفاده از چای در وعده‌های افطار و سحر میان ایرانیان مرسوم است.

وی با اشاره به اینکه چای ماده مناسبی برای فعالیت‌های ذهنی به شمار می‌آید، ادامه داد: توجه داشته باشیم که چای خاصیت ادرار آوری دارد و به همین دلیل بسیاری از املاح و مایعات طی ساعات روز دفع می‌شوند، بنابراین به روزه داران توصیه می‌شود حتی المقدور در وعده سحر کمتر چای بنوشند و ترجیحا کم رنگ باشد.

این متخصص تغذیه یادآور شد: خاصیت ادرارآوری چای، دلیل عادت بسیاری از افراد به نوشیدن آن است و نبود آن موجب احساس تشنگی در فرد می‌شود و همین امر موجب تشدید سردرد در فاصله بین سحر تا افطار است.

انتهای پیام/ 
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.