پارچه ترمه زیبایتان را از کمد درآورید و بعد سراغ کابینت ظروفتان بروید و آن ظرفهای سفید و مینیمال را بیرون بکشید؛ نان، پنیر، زولبیا و بامیهتان را در آن بگذارید. بعد آنها را با نهایت سلیقه روی پارچه ترمه بچینید؛ حتی میتوانید خودتان را حسابی تحویل بگیرید و برای خودتان چند شاخه رز سفید هم تهیه کنید تا افطار بیشتر به شما بچسبد.
مهمترین چیزی که هیچ گاه از سفرههای ایرانی جدا نمیشود، چای تازه دم است، پس بهتر است برای این موضوع یک فکر اساسی بکنید و از زیباترین سماورتان در کنار سفره استفاده کنید.
رولت سبزیجات میتواند جایگزین خوبی برای ویتامینهای از دست رفته بدن تان باشد و رنگ سبز را به سفره شما بیاورد. آن را حتما انتخاب کنید.
شلهزردها پای ثابت سفرههای افطار هستند و وقتی که برای تزیین آنها صرف میشود جزو زمانهایی است که میشود از آن حسابی لذت برد. خلال بادام و دارچین را از یخچال بیرون بیاورید و بگذارید روی شلهزردهای خوشمزه افطارتان هنرنمایی کنند و خانواده را بر سر سفره حسابی شگفتزده کنید.
زولبیا و بامیه هم که نماد سفرههای افطار است و بدون آن سفره افطار صفا ندارد. شاید نتوانید تزئین خاصی برای آن در نظر بگیرید، اما میتوانید آن را به سادگی در یک ظرف زیبا بچینید.
کاسههای آش رشته مانند تابلوهای هنریای هستند که بر سر سفره افطار حاضر شدهاند. کافی است کمی کشک، نعنا داغ، پیاز داغ و کمی ذوق و سلیقه داشته باشید تا باقی قضایا حل شود. در ضمن این را هم بگویم ظرفی که برای سرو آش رشته انتخاب میکنید هم در جلوه این اثر هنری بیتاثیر نیست و میتواند در تزیین سفره افطارتان تاثیر گذار باشد.
شربت قمرالدین جزو نوشیدنیهای عجیب و غریبی است که برای تهیه آن در هنگام وعدهی افطار کافی است ابتدا ورقههای زردآلو را برش میدهیم و در آب جوش قرار دهیم سپس دو تا پنج ساعت آنها را به حال خود رها میکنیم تا برگههای زرد آلو در آب حل شوند و بعد از این که زردآلوها در آب حل شدند ، شربت به دست آمده را صاف می کنیم و در نهایت سه قاشق غذا خوری شکر و سه قاشق چای خوری گلاب به شربت اضافه می کنیم و می گذاریم تا خنک شود.
حلوا، شیرین و مقوی
ابتدا برای تهیه حلوا روغن نباتی را در تابه ریخته و حرارت میدهیم تا آب شود و روغن مایع را به آن اضافه میکنیم.
سپس آرد الک شده و نمک را به آن اضافه و حرارت را ملایم میکنیم تا آرد تفت داده و به رنگ شکلاتی روشن درآید.
(حدود ۳۰ دقیقه) سپس حلواشکری رنده شده را به آن میافزاییم و کنجد، پودرنارگیل و کره را نیز اضافه کرده و حرارت را ملایمتر میکنیم تا پودر نارگیل و کنجد نسوزد.
بعد سایر ادویهها (دارچین، هل، زنجبیل، زیره، گلسرخ و فلفلسیاه) را اضافه کرده و کاملا مخلوط میکنیم. در انتها شربت مربوط را به آن افزوده و هم میزنیم.
انتهای پیام/
لطفا عکسای شیک و قشنگ بزارید سایت