یک متخصص تغذیه گفت: احساس تشنگی به دلیل کاهش مصرف چای در ماه مبارک رمضان، موجب تشدید سردرد در فاصله سحر تا افطار میشود.
وی با اشاره به اینکه چای ماده مناسبی برای فعالیتهای ذهنی به شمار میآید، ادامه داد: توجه داشته باشیم که چای خاصیت ادرار آوری دارد و به همین دلیل بسیاری از املاح و مایعات طی ساعات روز دفع میشوند، بنابراین به روزه داران توصیه میشود حتی المقدور در وعده سحر کمتر چای بنوشند و ترجیحا کم رنگ باشد.
این متخصص تغذیه یادآور شد: خاصیت ادرارآوری چای، دلیل عادت بسیاری از افراد به نوشیدن آن است و نبود آن موجب احساس تشنگی در فرد میشود و همین امر موجب تشدید سردرد در فاصله بین سحر تا افطار است.
انتهای پیام/