سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرمان؛

فست فودی های کرمان دوبرابر شده اند

تعداد مراکز عرضه کننده غذاهای موسوم به فست فود به شدت در حال افزایش است .

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ، اقای نژاد اکبری رئیس اتحادیه اغذیه فروشی های کرمان گفت: تعداد فست فود فروشی های شهر کرمان در 5 سال گذشته بیش از دو برابر افزایش یافته است این درحالیست که همه کارشناسان علم تغذیه درباره مضر بودن این نوع غذاها هشدار می دهند و از مردم می خواهند مصرف آنها را محدود کنند .

علیرضا سعید گوهری کارشناس ارشد تغذیه و کارشناس مسئول نظارت بر مواد خوراکی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به اینکه فست فودها معمولا غذاهایی پر انرژی هستند ، گفت: یکی از مشکلات جامعه ما و دیگر جوامع مسئله چاقی و اضافه وزن است مخصوصا در کودکان و نوجوانان که بسیار شایع است و منجر به بیماری های متابولیکی مثل دیابت یا قند خون ، فشار خون و کبد چرب می شود.

وی افزود : نمک موجود در فست فودها کلسیم را از استخوان ها جدا می کند و باعث دفع آن از ادرار می شود و به همین دلیل باعث نازک شدن و پوکی استخوان می شود و برای کسانی که سنگ کلیه دارند مشکلاتی را بوجود می آورد.

هدی فرخی کارشناس ارشد مهندسی صنایع غذایی و کارشناس صدور پروانه معاونت غذا و دارو با بیان اینکه فست فودها جز غذاهای پر طرفدار است ، گفت : فست فود ها به علت دارا بودن طعم دهنده ها و رنگ دهنده ها ، سبب ایجاد حساسیت در برخی کودکان می شود و همچنین برای افرادی که دچار مشکل گوارشی هستند نیز مشکلاتی را بوجود می آورد.

وی مهمترین راه کاهش مصرف این نوع غذاها را ترغیب کودکان به غذاهای سنتی و خانگی دانست .

بهنوش خیامی کارشناس آشپزی نیز با اشاره به اهمیت تزئین غذاها برای کودکان و دادن تنوع رنگ و طعم به آنها گفت: بهترین راه برای کاهش مصرف غذاهای فست فودی این است که از کودکی ذائقه فرزندانمان را به سمت غذاهای خانگی عادت دهیم.

گزارش از فاطمه شاهمرادی

انتهای پیام/ی

برچسب ها: فست فود ، دوبرابر ، کرمان
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.