قاسم صرافان شاعر آیینی و عاشورایی در گفتگو با خبرنگار
تکیه حسینی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت : زندگی وگفتن از چهره اهل بیت می تواند چاشنی هضم شعر باشد اما نباید محور اصلی شعر شود .
صرافان تصریح کرد : شعر آیینی شعری است که در باب زندگی اهل بیت و بزرگان دین نوشته می شود که نوع شعر عاشورایی در زیر شاخه ان جزء پرمخاطب ترین و.پربسامدترین آن است .
شاعر کتاب اتفاق در مورد ساختار شعر آیینی خاطر نشان کرد :این نوع شعر قدمت بسیاری دارد که به دوره شاعران فارسی زبان در سبک خراسانی ونیز مولانا و حافظ هم می رسد، پس باید در عین اینکه در آن شاعرانگی و عنصر خیال و تخیل وجود داشته باشد حرمت و شأن موضوع این اشعار که کربلا و امام حسین (ع) است ، هم رعایت شود .
صرافان در مورد معضلات اشعار عاشورایی امروز ادامه داد :خیلی از شعر ها تنها روایت کننده و نظم شده ی یک اتفاق هستند که این موضوع در بلند مدت به شعر آیینی ضربه می زند ،اگر شعری بتواند هم شاعرانگی اش را حفظ کند و در عین حال مبتنی بر متون وروایات هم باشد ، کامل شده است .
این شاعر اظهار داشت :استفاده از آراستگی و پرداختن به ظاهر اهل بیت در شعر می تواند چاشنی برای هضم بهتر شعر ما باشد ، اما معضل از آنجایی آغاز می شود که مبنا شعر بر ظواهر وبرای مثال چهره اهل بیت گذاشته شود .
انتهای پیام/