به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
شهرکرد؛ محسن صالحی نیا در سفر به استان چهارمحال و بختیاری به مناسبت هفته دولت، در جمع خبرنگاران افزود: از ثبت نام 16 هزار واحد صنعتی کشاورزی و صنایع تبدیلی مرتبط در سامانه پایش واحدهای تولیدی خبر داد.
وی گفت: از این تعداد تاکنون سه هزار و 800 واحد تولیدی به بانک های عامل معرفی شده که به طور میانگین هر واحد 11 میلیارد ریال تسهیلات دریافت کرده است.
صالحی نیا اضافه کرد: رونق تولید، افزایش صادرات، کاهش بیکاری، بالا رفتن اشتغال و بهبود فناوری از مهم ترین اهداف پایش وضعیت و تلاش برای رفع مشکلات واحدهای تولیدی به شمار می رود.
معاون امور صنایع وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: سهم بخش صنعت و معدن از تسهیلات نظام بانکی کشور در سال گذشته 31 درصد بود که این سهم در چهار ماهه نخست امسال به 30 درصد رسید و پیش بینی می شود تا پایان امسال به 37 درصد برسد.
صالحی نیا گفت: استفاده از ظرفیت های پسابرجام در قراردادهای مختلف بین المللی با افزایش سرمایه گذاری و استفاده از نیروی متخصص خارجی در اجرای زیرساخت ها، در کنار مشارکت بخش خصوصی دارای نقش مستقیم در رونق تولید خواهد بود.
وی در خصوص سیاست کلی وزارت صنعت، معدن و تجارت برای توسعه صنعت چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: توسعه این استان به موازات کشور پیش می رود و گروه های صنعتی، فلزی، شیمیایی و پتروشیمی از اولویت های مورد نظر در این زمینه است.
صالحی نیا در ادامه جایگاه ایران در صنعت نساجی را مطلوب و همتراز کشورهای دیگر دانست و افزود: نساجی کشور می تواند به عنوان تولیدی نمونه در دنیا پیشرو و مطرح باشد.
وی اضافه کرد: البته برخی واحدهای نساجی کشور به علت فرسودگی و عدم نوسازی و بازسازی با مشکلاتی مواجه است.
معاون امور صنایع وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: رونق در نساجی ایران باعث افزایش اشتغال، کاهش نرخ بیکاری، رشد اقتصادی و دستیابی به ارزش افزوده مناسب می شود.
صالحی نیا همچنین ظرفیت کشور در بخش توسعه پتروشیمی و صنایع پائین دستی و جانبی آن را مطلوب ارزیابی و خاطرنشان کرد: اجرای طرح های صنعتی در مناطق مختلف براساس قابلیت های منطقه ای مورد بررسی قرار می گیرد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری هم در این نشست از راه اندازی نخستین صنعت کرپ کشور در این استان خبر داد و گفت: عملیات اجرایی این واحد تا پایان سال جاری در بهرام آباد شهرستان شهرکرد آغاز می شود.
سید نعیم امامی افزود: با راه اندازی این طرح همه مراحل تولید مواد اولیه تا تولید چادر مشکی و پارچه در این استان انجام می شود.
وی اضافه کرد: با بهره برداری از این طرح ظرفیت تولید چادر مشکی استان از 10 میلیون متر مربع به 20 میلیون متر مربع افزایش می یابد.
معاون امور صنایع وزیر صنعت معدن و تجارت در پایان برای صدور مجوزهای لازم راه اندازی نخستین صنعت کرپ کشور در استان چهارمحال و بختیاری و تأمین منابع مورد نیاز از محل اعتبارات و تسهیلات صندوق توسعه ملی، بانک ها و وزارتخانه قول مساعد داد.
انتهای پیام/ش