سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در گفتگوی ویژه خبری مطرح شد؛

کشف 218 تن مواد مخدر در چهار ماه نخست سال جاری

بحث مبارزه با مواد مخدر، راه کارها و چالش های پیش روی آن موضوع برنامه گفتگوی ویژه خبری امشب شبکه دو سیما بود که مسئولان این حوزه به بحث و بررسی پیرامون این موضوع پرداختند.

به گزارش خبرنگار سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، "علی مویدی" قائم مقام ستاد مبارزه با مواد مخدر با حضور در این برنامه با بیان اینکه ستاد مبارزه با مواد مخدر در دولت یازدهم چهار نشست برگزار کرده است، گفت: تعداد دو جلسه از جلسات ستاد مبارزه با مواد مخدر با حضور رییس جمهور و دو جلسه دیگر با حضور وزیر کشور برگزارشده و مصوبات این ستاد نیز معمولا به نظر رییس جمهور می رسد که وی هماهنگی های لازم را در این رابطه انجام دهد.

وی تصریح کرد: این ستاد صرفا به تعداد برگزاری جلسات کمتر توجه می کند و آنچه که حائز اهمیت است محتوا، تحرک و نوع نگاهی است که توسط دولت ها نسبت به موضوع احصاء می شود لذا این نگاه ملاک عمل است و تعداد برگزاری جلسات در بحث مبارزه با مواد مخدر ملاک عمل ما نیست.

قائم مقام ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان این که یکی از جرائم عمده ای که در کشور رخ می دهد بحث مواد مخدر است و گفت: با توجه به این موضوع مقرر شد روسای سه قوه و دستگاه های مرتبط ورود جدی به این موضوع داشته باشند و ستاد مبارزه با مواد مخدر نیز از آغاز سال جاری در راستای تحقق شعار سال جلسات متعددی با حضور همه دستگاه ها تشکیل داده و دولت نیز به صورت هدفمند برنامه ها را به دستگاه ها ابلاغ کرده است.

مویدی خاطر نشان ساخت: در چهارمین جلسه ستاد مبارزه با مواد مخدر که امروز برگزار شد، تصمیمات بین دستگاهی و تفکیک وظایف در این جلسه اتخاذ شد و تصمیم گیری ها و هماهنگی لازم توسط رییس جمهور ابلاغ گردید.

رییس ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه رویکرد این ستاد در ده سال گذشته رویکرد پیشگیرانه و اجتماعی محور بوده خاطر نشان ساخت: بررسی های علمی که در دنیا صورت گرفته نشان می دهد که تنها راه مهار مخدر و اعتیاد صرفا کار اجتماعی کردن و کار پیشگیرانه است.

مؤیدی با اشاره به هماهنگي و هم فکری همه دستگاههای مرتبط با امر مبارزه با مواد مخدر گفت: 20 دستگاه عزم و اراده جدی برای این مهم دارند.

قائم مقام ستاد مبارزه با موادمخدر در پاسخ به سوال دیگر مجری برنامه پیرامون آمار دقیق معتادین متجاهر افزود: در کشور یک میلیون و سیصد و پنجاه هزار نفر معتاد متجاهر وجود دارد که البته این آمار مربوط به 5-6 سال پیش است لذا آمار دقیق باید با برنامه ریزی های لازم مشخص شود.

وی با اشاره به بیمه معتادان اظهار داشت: سال گذشته اعتبارات مورد نیاز معتادان 30 میلیارد تومان بود که خوشبختانه این رقم به 66 ميليارد رسیده است بنابراین؛ بخشی از مشکلات بیمه ای این دسته با تاکیدات رییس‌جمهور برطرف خواهد شد.

مؤیدی در ادامه با اشاره به اعلام آمادگی 20 هزار خیر در سطح کشور در راستاي تامین مالی به منظور پيشگيري از اعتياد بیان کرد: امروزه مواد مخدر روان گردان مهمترین مانع رشد و توسعه کشورها به ویژه در حوزه اقتصادی و اجتماعي محسوب می شود؛ به طوری که تنها راه کاهش نگرانی ها استفاده از پتانسيل ها و ظرفیت های اجتماعی است.

وی با اشاره به اینکه 3 هزار و 100 نفر از معلمان به عنوان سفير در عرصه تعلیم و تربیت فعالیت خواهند کرد گفت: معلمان از روز اول آموزش خود باید در امر پیشگیری از اعتیاد اقدام کنند.

سردار زاهديان رييس مبارزه با مواد مخدر ناجا با اشاره به کشف 218 تن مواد مخدر طی چهار ماهه نخست سال جاری ادامه داد: این میزان کشفیات نسبت به مدت مشابه سال گذشته 17 درصد رشد داشته است و از سوی دیگر؛ در برخورد با معتادین متجاهر بیش از 30 درصد افزایش عملکرد داشته ایم.

وی با اشاره به کافی نبودن زیرساخت ها برای نگهداری این افراد گفت: ظرف یک هفته می توانیم تمامی معتادین متجاهر  را از نقاط مشخص شده جمع آوری کنیم اما به شرط اینکه دستگاههای مسئول بتوانند آنها را نگهداري کنند.

وی ادامه داد: هر هفته در نقاط مختلف 4-5 مورد بسته به گزارشات مردم با عطاری های عرضه کننده موادی مانند متادون برخورد می کنیم.

رييس مبارزه با مواد مخدر ناجا آمار معتادان متجاهر را حدود 60 هزار نفر اعلام کرد و گفت: مردم می توانند شکایات خود را با سامانه 110 درمیان بگذارند.

انتهای پیام/


تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.