سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کنبرا تایمز: ایران، امن‌ترین کشور خاورمیانه برای گردشگران غربی/ قاسم سلیمانی، یکی از بهترین فرماندهان جنگ

کنبرا تایمز در گزارشی به شرح ویژگی‌های ایران از دید یک گردشگر غربی و تحسین اماکن تاریخی آن پرداخت.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ پایگاه اینترنتی روزنامه «کنبرا تایمز» در گزارشی نوشت: به رغم لغو تحریم‌های تهران در ماه ژانویه (31 روز منتهی به 12 بهمن 94)، همچنان نمی‌توان از کارت‌های اعتباری غربی در هتل‌های ایران استفاده کرد. در نتیجه برای تأمین هزینه‌های خود در سفر به ایران باید از پول نقد استفاده کنید. با این وجود جذابیت‌های این کشور بسیار بیشتر از آن است که بتوان از سفر به آنجا به دلیل این مشکلات صرف‌نظر کرد.

ایران انتظار دارد در نتیجه توافق هسته‌ای این کشور و برچیده شدن تحریم‌ها، شاهد شکوفایی صنعت گردشگری خود باشد. در ایران اماکن تاریخی زیادی وجود دارد؛ زیرا این کشور دارای یکی از قدیمی‌ترین تمدن‌ها است که سابقه آن به 4 هزار سال پیش از میلاد مسیح بازمی‌گردد.

بنابر این گزارش، با وجود چهره بدی که در غرب از ایران ترسیم شده، این کشور امن‌ترین مکان خاورمیانه برای سفر گردشگران خارجی است. مردم ایران مهربان و صمیمی هستند و به طور کلی این کشور بسیار بازتر از آن چیزی است که انتظارش را دارید.

شهرهای ایران برخلاف بیشتر شهرهای خاورمیانه پاکیزه هستند و آب و هوا در مرکز این کشور در این فصل از سال با دمای حدود 25 تا 30 درجه و رطوبت کم بسیار مطلوب است. 

سخاوتمندی، یکی از ویژگی‌های بارز مردم ایران است که ریشه در فرهنگ این سرزمین دارد. میهمان‌نوازی را نیز باید از ویژگی‌های برجسته مردم این کشور دانست؛ در ایران به محض این که احساس شود شما راه خود را گم کرده‌اید، عده زیادی برای کمک داوطلب می‌شوند.

بیشتر مردم ایران شیعه هستند. این کشور یکی از 4 کشور جهان است که اغلب جمعیت آن را شیعیان تشکیل می‌دهند. آذربایجان، بحرین و عراق، 3 کشور دیگر را تشکیل می‌دهند.

در ادامه این گزارش آمده است: با وجود این که تصور می‌شود در ایران کنترل شدیدی روی مردم وجود دارد، دولت این کشور بسیار میانه‌رو است. نکته جالب دیگر درباره ایران، وجود زیرساخت‌های ارتباطی بسیار خوب در آن است. 

هتل‌های ایران گرچه به خوبی کشورهای غربی نیست، بسیار ارزان‌تر است. در همه شهرهای ایران تصاویری از شهدای جنگ تحمیلی این کشور با عراق را می‌توانید مشاهده کنید. 

در سال 1980 صدام حسین به ایران حمله کرد تا بتواند استان نفت‌خیز خوزستان را به کشور خود ضمیمه کند؛ اما هرگز تصور نمی‌کرد با چنین مقاومتی از سوی مردم ایران مواجه شود. «قاسم سلیمانی،» فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران ایران، یکی از بهترین فرماندهانی است که از دل این جنگ بیرون آمد. گفته می‌شود او استراتژیستی است که پوتین را به حمایت هوایی از اسد متقاعد کرد. مسئله‌ای که توازن قدرت را در سوریه به نفع دولت بشار اسد تغییر داد.

از طرف دیگر او یکی از افرادی است که نیروهای دولتی عراقی و نظامیان شیعه این کشور را هدایت می‌کند. این نیروها تاکنون دستاوردهای زیادی علیه گروه تروریستی داعش کسب کرده‌اند.

در انتهای این گزارش آمده است: هیچ یک از درگیری‌های منطقه تاکنون نتوانسته امنیت ایران را خدشه‌دار کند و این کشور همچنان برای گردشگران بسیار ایمن است. شاید مقایسه اماکن تاریخی جهان به لحاظ برتری مناسب نباشد؛ اما به یقین می‌توان گفت اماکن باستانی ایران از بسیاری جهات از مکان‌های تاریخی شناخته شده سایر کشورهای جهان دیدنی‌تر است. تنها چیزی که صنعت گردشگری ایران در حال حاضر به آن نیاز دارد، افزایش تعداد گردشگران خارجی برای دیدن این مکان‌های تاریخی و تحسین گنج‌های کمتر شناخته شده ایران است.

انتهای پیام/ 
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۵:۲۶ ۱۵ تير ۱۳۹۵
فک کنم وقتش رسیده غرب بفهمه میان این همه کشورهای وهابی تندرو یه کشور شیعه
میانه رو تو این منطقه جنگ زده لازمه.تو منطقه ای زندگی میکنیم که فقه اکثر همسایه هامون اینه هفت تا شیعه رو بکش برو بهشت!!!!!!!! اما خدا رو شکر به لطف مولی علی (ع) امنیت داریم
ناشناس
۱۲:۰۲ ۱۵ تير ۱۳۹۵
کاش علاوه بر شیراز و اصفهان شهر های دیگرو هم تبلیغ کنن تا شاهد ورود بیشتری توریست‌ها باشیم
ناشناس
۱۱:۳۴ ۱۵ تير ۱۳۹۵
خوشتر آن باشد که وصف دلبران * گفته آید در کلام دیگران
درست که مشکلات در کشور عزیزمون ایران کم نیست ولی باید نقاط قوت رو هم دید. این همون نگاه امیدوارانه ای که همیشه رهبری تاکید دارن. به امید روزی که با همت و پشتکار مردم و مسولین بتونیم مشکلات رو حل کنیم.
ناشناس
۱۰:۴۸ ۱۵ تير ۱۳۹۵
چه عجب يكي پيدا شد واقعيت هاي موجود سرزمينمان را باز گو كن بدون غرض ورزي
احمد
۱۱:۳۷ ۱۵ تير ۱۳۹۵
کاش مردم خودمون هم به این نکات مثبت توجه می کردند و فقط کمبودها رو نمی دیدند.