به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
زنجان، محققین گفتند: عواملی نظیر عدم فعالیت و بی حالی بعد از افطار، مصرف بخش بزرگی از غذا که بین افطار و سحری رخ می دهد از جمله عوامل چاقی محسوب می شوند.
محققین در ادامه افزودند: استفاده از غذاهای سرخ شده، پرچرب و پر کالری با مقدار زیاد و همچنین استفاده از انواع نوشابه های گازدار به همراه استفاده مداوم از مواد قندی و شیرینی جات می تواند باعث اضافه وزن در افراد شود.
محققین در پایان گفتند: بهتر است که در ماه رمضان از میزان مصرف زیاد قند و نمک به همراه غذاهای پرچرب به شدت خودداری کرد تا افراد دچار چاقی و اضافه وزن نشوند.
انتهای پیام/ ب