عضو حزب مؤتلفه با بیان اینکه ضعف نگاه کارشناسانه برخی از نمایندگان ناشی از این مسئله است که یک شخص به تنهایی نمیتواند در همه مباحث صاحبنظر باشد، گفت: به عنوان نمونه نمایندهای که متخصص عمران است، ناگزیر است در مجلس پیرامون مباحث پزشکی هم رای دهد و طبیعی است که وی اطلاعات تخصصی لازم را درباره مباحث مذکور ندارد.
وی با اشاره به فریادهای 2 و 4 در صحن علنی، تصریح کرد: در شرایطی که یک نماینده تخصص لازم برای اظهارنظر و رای دادن را ندارد، نگاهش به صورت احساسی متوجه نمایندگان دیگر و تکرار رای آنان میشود.
اسلامی با بیان اینکه بخشی از ضعف مجلس به نداشتن پشتوانه حزبی نمایندگان مجلس برمیگردد، اذعان داشت: اگر نمایندگان پشتوانه حزبی داشته باشند، پیوست کارشناسانه طرحها به وسیله احزاب متبوعشان به آنان ارائه میشود تا بتوانند نظرات تخصصی در مجلس ارائه دهند.
عضو حزب مؤتلفه افزود: به نظر بنده اگر حزبی باعث رای آوری یک نماینده شده است، باید بر طرحها و لوایح در دست بررسی کار کارشناسی انجام دهد. بسیار تخصصیتر از این است که بر اساس فریادهای 2 و 4 صحن علنی آرا اخذ شود.
وی با اشاره به اینکه برخی دخالت احزاب در مباحث مجلس را آسیبی میدانند که منجر به حاکمیت آنان میشود، خاطرنشان کرد: گرچه ممکن است در این زمینه آفتهایی وجود داشته باشد ولی قطعا از وضع فعلی بهتر خواهد بود.
انتهای پیام/