وی ادامه داد: رهبر معظم و عالیقدر انقلاب اسلامی منتخب ملت و مورد اعتماد ملت و همچنین مرجع تقلید ملت شریف ایران هستند و از همین رو رئیس جمهور کشور نیز منتخب کشور است زیرا برآمده از آراء ملت ایران است.
ابوترابیفرد ادامه داد: مجلس شورای اسلامی، مجلس خبرگان، شوراهای اسلامی منتخب ملت ایران هستند و این امر سرمایه بزرگی است که خداوند متعال برای ملت ایران در این عصر رقم زده است.
نایب رئیس مجلس تصریح کرد: ما یک تاریخ چند هزار ساله شاهنشاهی را داشتهایم و حتی یک بار هم ندیدیم که این پادشاهان با اراده ملت انتخاب شوند.
ابوترابیفرد افزود: در این عصر دورانی که دولتهای بزرگ برای منافع نامشروع خود حکومتهای دست نشانده را به قدرت میرسانند و حمایت میکنند، شکلگیری یک دولت مردمی، مستقل برآمده از اراده ملت ایران در 22 بهمنماه و تداوم این قدرت تا امروز یکی از بالاترین نعمات خداوند متعال و مردم شریف ایران است.
وی تصریح کرد: در کنار انقلاب ما نظام سیاسی داریم که براساس آموزههای اسلام شکل گرفته است و با اراده رهبری معظم انقلاب و مسئولین متدین جریان آموزههای اسلامی در تار و پود نظام انقلاب اسلامی ایران نهادینه شده است.
ابوترابیفرد افزود: رهبری نظام انقلاب اسلامی منتخب ملت هستند اما در کنار این ویژگی ایشان منتخب خداوند متعال نیز هستند و از همین رو شخصیت ایشان، شخصیتی است که به علت داشتن فقاهت، عدالت و صلاحیت براساس آموزههای اسلامی شایستهترین فرد برای رهبری جامعه در دوران غیبت امام زمان (عج) هستند.
وی ادامه داد: در سایه این نعمات ما امروز دارای اقتدار سیاسی هستیم، اقتداری که همراه با انسجام اسلامی و حرکت به سمت رشد علمی است زیرا ما شاهد دستاوردهای کارآمدی در عرصه علم در کشور هستیم.
نایب رئیس مجلس با بیان اینکه ما با مشکلاتی در عرصه اقتصاد روبهرو هستیم، تصریح کرد: راه تحقق رسیدن به یک اقتصاد کارآمد، رعایت اقتصادی همچون اقتصاد مقاومتی است و این در حالی است که اقتصاد مقاومتی چند رکن اساسی دارد که یکی از ارکان مهم آن تولید است.
ابوترابیفرد با بیان اینکه اقتصاد باید بر مبنای تولید باشد و نه اقتصادی که متکی بر منابع طبیعی باشد، یادآور شد: ما باید کالای با کیفیت را با کمترین هزینه تولید کنیم زیرا اقتصاد قدرتمند بر مصرف صحیح استوار است، بنابراین باید نحوه مصرفمان را مدیریت کنیم.
وی ادامه داد: ما باید در مصرف منابعی همچون آب صرفهجویی کنیم زیرا در زمان نیاکان ما که محدودیتهای منابع آبی وجود نداشت گذشتگان ما با ایجاد قنات سعی کردند از هدررفت منابع آبی جلوگیری کنند.
ابوترابیفرد ادامه داد: اگر میخواهیم اقتصاد قوی داشته باشیم و بازارهای جهانی را فتح کنیم، باید کمتر مصرف کنیم اما صادرات را افزایش دهیم و این درحالی است که ما باید رفتار اقتصادیمان را تغییر دهیم تا فقر ریشهکن شود وگرنه فقر به طریق تساعدی افزایش پیدا میکند.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان یادآور شد: با یارانه مشکل معیشت حل نمیشود بلکه با تولید و مدیریت صحیح مشکلاتی از جنس فقر ریشهکن میشود.
انتهای پیام/