اما یک روز پس از این ماجرا مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان تهران به این اتفاق واکنش نشان داد:
مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان تهران با بیان اینکه موقوفه عمیدی نوری در سال 1338 با نیت احداث بیمارستان وقف گردیده و به دلیل عدم پیگیری متولیان و مسئولین وقت اجرای نیت واقف به تأخیر افتاده و زمین موقوفه بلااستفاده باقی مانده بود.
به گزارش روابط عمومی سازمان اوقاف و امور خیریه حجت ااسلام والمسلمین محمد زاده با بیان این مطلب افزود: با پیگیری های اوقاف استان تهران از دو سال گذشته مکاتبات لازم با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای اخذ مجوز جهت ساخت بیمارستان سوانح و سوختگی براساس کارشناسی مسئولین این حوزه و بررسی نیاز استان و کشور صورت پذیرفته و مجوز لازم صادر شد و در همین راستا شهرداری تهران اقدام به صدور جواز عملیات عمرانی نمود.
وی ادامه داد:پس از برگزاری جلسات هماهنگی و امضای تفاهم نامه فی مابین اداره کل اوقاف استان تهران و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مقرر شد هزینه های احداث این بیمارستان از محل درآمد موقوفه و خیرین تأمین و پس از احداث، تجهیز و اداره این مجموعه بر عهده این دانشگاه قرار گیرد.
حجت الاسلام محمدزاده با بیان اینکه مراسم کلنگ زنی این بیمارستان با هماهنگی وزارت بهداشت و اداره کل اوقاف استان تهران توسط دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برنامه ریزی شده و با حضور وزیر محترم بهداشت دکتر قاضی زاده هاشمی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه حجت الاسلام محمدی، استاندار محترم تهران مهندس هاشمی و رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی جناب آقای دکتر پیوندی و دیگر مسئولان برگزار گردید.
وی در ادامه تصریح کرد سازمان اوقاف شرعاً و قانوناً مکلف به اجرای امینانه نیات واقفان خیراندیش است که دست رنج سال های عمر خود را برای خدمت و رفاه مردم وقف می کنند.
محمدزاده افزود: مطالبات مردم، احیا و عمران موقوفات برای ارائه خدمت به آحاد جامعه است و کلیه اقدامات در اراضی موقوفه حسب قانون و مقررات و نوع کاربری قانونی انجام می گیرد و بدیهی است مراجع ذیصلاح با رعایت حق و حقوق مردم براساس منافع عمومی تصمیم بر احداث این بیمارستان گرفته و اقدام نموده است.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان
اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/