به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازیزد؛ قائم مقام معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشگی یزد گفت : این همایش هرساله از بیست و نه آذربا همکاری سازمان های مسوول ایمنی و کنترل غذا، در زمینه راه کارهای تولید، عرضه غذای سالم و ایمن برای خانواده ها ودانش آموزان تا سیزده دی برگزار می شود.
شریفی بهبود فرهنگ تغذیه مردم - اصلاح الگوزندگی- همچنین اصلاح مصرف نمک ، غذاهای شیرین و چرب – بیماری های قلبی و سرطان ها وپیش گیری ازبیماری های غیر واگیر دار را ازاهداف برگزاری این همایش عنوان کرد.
وی گفت؛در این ایام علاوه بر برگزاری همایش ، جشنواره هایی نیز با حضور دانش آموزان ، رابطین بهداشت و والدین انجام می شود.