به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ سید امید محمودی تصریح کرد: انواع مواد خوراکی بسته بندی شده که در پایگاه های تغذیه سالم مدارس (بوفه) عرضه می شود، باید دارای پروانه ساخت وزارت بهداشت، نشان استاندارد، نام و نشانی کارخانه، تاریخ تولید و انقضا، مشخصات ترکیبات تشکیل دهنده و پوشش سالم و تمیز باشد.
محمودی گفت: توجه به حفظ سلامتی این قشر آینده ساز کشور در تمام نهادهایی که با این گروه سنی در ارتباط هستند، باید با برنامه ریزیهای ویژهای ساماندهی شود.
وی با بیان این که از اول مهر ماه 94 مدارسی که فاقد مجوز باشند، حق فروش هیچگونه مواد غذایی را ندارند، خاطرنشان کرد: تا کنون 554 مجوز صادر شده و مدارسی که مجوز ندارند، تا 20 شهریور فرصت دارند درخواست خود را به سازمان دانش آموزی استان ارسال کنند.
انتهای پیام/پ