سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

3 پیشنهاد غذایی برای آنکه هرگز خوردن صبحانه را فراموش نکنید!

صبحانه یکی از وعده‌های مهم غذایی به شمار می‌رود که افراد غالبا وقتی برای خوردن آن ندارند.

به گزارش خبرنگار کلینیک  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران؛ یکی از دلایلی که افراد کمتر از غذاهای سالم مصرف می‌کنند این است که دراین دنیای ماشیی به دلیل نداشتن وقت کافی و خستگی به پختن غذاهای خانگی و سالم رغبت پیدا نمی‌کنند.

اگر شما نیز از این دست افرادی هستید که وقتی برای داشتن غذاهای سالم ندارید بهتر است این دستورهای پخت را پیش بگیرید که در ذیل به چند مورد از آنها پرداخته‌ایم.
جو دوسر ماده خوراکی است که جزء اصلی هر رژیم غذایی محسوب می‌گردد و راههای متعددی بر مصرف این ماده غذایی وجود دارد ترکیب ماست و آجیل در وعده صبحانه کمک می‌کند تا انرژی بدن افزایش یابد که توصیه می‌شود30 گرم پروتئین به مدت 30 دقیقه پس از بیدار شدن مصرف شود.
1)یکی از راههای پیشنهادی تهیه اسموتی‌هاست.

برای این امر به مواد زیر نیاز است:
ماست یونانی
دانه‌های کتان
شیر
جو قدیمی(سریع و راحت تهیه می‌شود)

این مواد را داخل ظرفی سفالی ریخته و درب ظرف را ببندیدو داخل یخچال نگه‌داری کنید.

همچنین می‌توان موادی نظیر بلوبری و عسل، موز، شکلات تیره و یا بادام را به آن اضافه کرد.

2)افرادی که برای خوردن صبحانه وقت کافی ندارند توصیه می‌شود که این دستور غذایی را دنبال کنند.

مواد لازم:
2 عدد هلو نصف شده
1 فنجان تمشک ( با میوه مخلوط)
4 قاشق چای خوری عسل خام
4 قاشق چای خوری بادام
یک فنجان ماست یونانی(ساده)

روش تهیه:
 
 فر را در 375 درجه سانتی گراد قرار دهید.

2) هلوهای برش خورده را در ظرف مخصوص پخت بریزید.

3) تا نرم شدن هلوها ( حدود 30 تا 40 دقیقه) صبر کنید.
لازم است پوست هلو را جدا کرده و دیگر مواد غذایی را به آن بیافزایید همچنین می‌توانید میوه‌های متعددی را برای طعم و رنگ بهتر به کار ببرید.

3) تخم مرغ حاوی پروتئین بالایی است که برای بدن بسیار مفید است برای پرهیز از تکراری شدن طعم آن می‌توانید دستورپخت خوراک زیر را پیش بگیرید.

مواد لازم:
2 قاشق چایخوری روغن آووکادو
یک دوم پیاز بزرگ
10 عدد تخم مرغ
یک بسته مارچوبه
سه چهارم فنجان پنیر رنده شده
نمک و فلفل

گفتنی است که اگر طعم مارچوبه را دوست ندارید می‌توانید یکی از سبزی‌های معطر را جایگزین آن کنید.

انتهای پیام/

 

برچسب ها: صبحانه ، تغذیه ، پختن ، مارچوبه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.