متاسفانه مواد غذایی شرکتهای زنجیرهای طی اقدامی باعث فساد آنهامیشوند که این عمل در ژاپن و اروپا ممنوع شده است.
گاز مونواکسید کربن کمک میکند که گوشتها حتی در زمان فاسد و آلوده بودن به باکتریهای E- کولی، کمپیلوباکتر و حتی سالمونلا نیز سالم به نظر برسد. این گازها با رنگدانههای گوشت واکنش داده و باعث میشوند که گوشت به رنگ قرمز روشن ( رنگ گوشت سالم) در بیاید.
حتی میتواند بوی فساد گوشت را نیز از بین ببرد.
جالب اینجاست که FDA طی هشداری از کاهش اکسیژن در بستهبندیهای غذایی خبر داد، چرا که راه باکتری مهار میگردد و علائم خرابی گوشت برای خریداران مخفی میماند.
حتی اگر مجبور به پخت این نوع گوشتها باشید،باید بدانید که نگاه کردن به ظاهر این گوشتهای به ظاهر سالم نمیتواند به شما کمک کند چرا که به هنگام پخت نیز برخی از سموم این گازها حذف نمیگردد.
یکی دیگر از حرکتهای قانونی که توسط FDA انجام شده است، اطلاعیهای میباشد که شرکتهای مصرف کنند منو اکسید کربن را که قصد فریب خریداران را دارند را منع کرده است.
بسیاری از کشورهای اروپایی به دلیل نگرانی های ایمنی استفاده از این عمل را ممنوع کردهاند.
لذا قصد داریم برای افزایش آگاهی مردم از مصرف اینگونه گوشتها این اطلاعیه را گسترش دهیم.
انتهای پیام/