سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

غذاهای طبخ شده اضافی را، چگونه نگهداریم؟

برخی مکانها و نیز دمای نگهداری مواد غذایی می‌توانند آثار درمانی و تغذیه‌ای مواد غذایی را کم و زیاد کنند.

به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران؛ پژوهشگران علاوه بر خوردن مواد غذایی سالم توصیه اکید می‌کنند افراد مواد غذایی را در شرایط خاص برای حفظ سلامت، بهبود کیفیت و حتی طعم بهتر قرار دهند. 

گفتنی است، بر اساس جدیدترین پژوهش‌ها میوه آووکادو باید در یخچال تا قبل از مصرف نگهداری شود، سیب زمینی شیرین و نیز سیر در یک اتاق تاریک و خنک نگهداری شوند و نیز سبزی برای حفظ رطوبت و تازگی در آب نگهداری شود. 

بررسی‌ها نشان می‌دهند، ذخیره سازی درست مواد غذایی مانع از فاسد شدن آنها و نیز صرفه جویی در هزینه‌ها می‌شود.
 
پژوهشگران بر همین اساس توصیه می‌کنند سیب داخل پوشش یا کیسه در یخچال اما انواع مرکبات مانند پرتقال، لیمو و یا لیمو ترش بدون پوشش یا کیسه در قفسه‌های پایینی یخچال نگهداری شود. 

برای حفظ تازگی و سلامت موز نیز پزشکان توصیه می‌کنند بدون خارج کردن از غلاف و در یک فویل آلومینیومی این میوه نگهداری شود. 

میوه انگور نیز باید در یخچال در یک کیسه پلاستیکی دارای منافذ بزرگ ذخیره شود. 

پنیر تازه باید در آب نمک در یخچال نگهداری شود و هر چند روز یکبار آب نمک آن عوض شود. 
برخی از سبزیجات مانند کرفس نیز باید به جای قرار گرفتن در کیسه پلاستیکی در فویل آلومنیومی در یخچال قرار بگیرند.



انتهای پیام/ 
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
مهدی
۲۰:۲۲ ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۴
این موارد گفته شد کدومش به غدای طبخ شده ربط داشت همشون که میوه بودند ولی در کل و خارج از سر تیترش مطلب جالبی بود