بهترین زمان مصرف غذا پس از تهیه آن است اما اگر در زمان تهیه استفاده نشود تا 2 ساعت می توان غذا را در دمای معمولی نگهداری کرد.

دکتر خدیجه رحمانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران در خصوص نحوه نگهداری غذا گفت: چنانچه غذا در وقت معین خود استفاده و مصرف نشود باید در ظروفی که تا 2 ساعت مواد غذایی را گرم نگه می دارند گذاشته شود تا هوا نگرفته و قابل استفاده باشد.

وی افزود: غذاها پس از تهیه شده تا 2 ساعت در دمای معمولی نه گرم ونه سرد قابل نگهداری هستند و پس از این مدت زمان  رشد باکتری را در آنها شاهد خواهد بود.

این متخصص تغذیه خاطر نشان کرد: اگر غذایی به صورت گرم تهیه می شود باید تا زمان مصرف گرم نگه داشته شود و اگر سرد است تا زمان مصرف باید سرد نگه داشته و مصرف شود./ع2

برچسب ها: غذا ، سرد ، گرم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار