مشخص شد مواد غذایی هر چه بلندتر سر و صدا میکنند، به همان نسبت خوشمزهتر به نظر میرسند. برای مثال همه افراد شرکت کننده در آزمایش آب گازدار که با صدای بلند فشفش میکرد و تکه گوشتی که با صدای بلند قرچ و قوروچ میکرد را به مراقب خوشمزهتر ارزیابی کردند.
حتی اگر در لحظه خوردن غذا صدا نمیداد اما فرد هنگام آماده کردن آن حضور داشت و میشنید که غذا چگونه صداهایی را در هنگام پخت و پز یا سرخ کردن منتشر میکند. غذا به نظر برای فرد خوشمزهتر بود.
دکتر اسپنس معتقد است در مشاهدات و بررسیهای آینده صنایع غذایی بر روی دادن صدا به مواد غذایی متمرکز خواهد شد، چرا که جمعیت اروپا و ایالات متحده آمریکا به طور مستمر درحال پیر شدن و درحال از دست دادن تازگی و طراوت درک و دریافت طعمها هستند بلند شدن صدا از غذا میتواند کمک کند تأثیرپذیری از غذا برای افراد مسن و کسانی که تحت رژیم غذایی سخت قرار دارند را افزایش داد.
انتهای پیام/