1-از غذاهای متنوع استفاده کنید به عبارت دیگر روزانه از مواد غذایی موجود در 5 گروه اصلی غذایی نان و غلات، میوههای سبزیها، شیر و پروتئین به مقدار توصیه شده مصرف کنند.
2-از غذاهای سرشار از فیبر نظیر نان سنگک و جو از نوع کم نمک، ماکارونی سبوس دار، میوهها و سبزیهای تازه استفاده کنید.
3-روزانه از سبزیها و میوهها به مقدار بیشتری استفاده کنید(حداقل 5 وعده در روز)
4-روغنهای گیاهی را به جای روغنهای حیوانی انتخاب کنید.
5-غذاهایی با حداقل اسید چرب ترانس و اشباع انتخاب کنید. از مصرف غذاهای سرخ شده، گوشت پرچرب، کیکها، کلوچه و شیرینی خامهای پرهیز کنید.
6-نانهایی را صرف کنید که در آن از جوششیرین استفاده نشده باشد.
7-مصرف غذاهای کنسروی و غذاهای آماده را که در خارج از منزل تهیه می شوند را محدود کنید.
8-برای بهبود طعم غذا به جای نمک از انواع سبزیهای معطر، سیر، آب لیمو و آب نارنج استفاده کنید.
انتهای پیام/