سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پروتئین‌هایی که در ایام نوروز مصرف آنها توصیه می‌شود

پروتئین‌ها به دو دسته حیوانی و گیاهی تقسیم می‌شوند که پروتئین‌های حیوانی بهترین منابع پروتئینی هستند.

پیام فرحبخش متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: پروتئین‌ها به دو دسته تقسیم می‌شوند، یکی آنهایی که پروتئینهای حیوانی دارند که در منابع گوشتی نظیر مرغ، ماهی، ماکیان باشد و همچنین شیر، تخم مرغ، بهترین منابع پروتئین هستند. منابع گیاهی نیز وجود دارد که در سویا یافت می‌شود، یعنی کسانی که گیاه‌خوار هستند معمولا از منابع گیاهی پروتئین استفاده می‌کنند.

وی در ادامه بیان کرد: اگر شخص 6 دهم گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدنش از پروتئین سویا استفاده کند، پروتئین بدنش تکمیل می‌شود و نیازی ندارد که پروتئین حیوانی مصرف کند، بنابراین این پروتئین سویا می‌تواند به شکل خود سویا باشد که پروتئین شخص را تامین می‌کند.

فرح‌بخش عنوان کرد: نکته‌ای که در رابطه با پروتئینها وجود دارد، این است که افراد باید در ایام نوروز 12تا 15درصد نیاز روزانه خود را از کالریها تامین کنند که در شرایط خاص نیاز پروتئینی او افزایش می‌یابد، مثل شرایط استرس و بیماریهایی که شخص دچار سوختگی می‌شود یا یکسری از بیماریهای خاص که نیاز پروتئینی او افزایش می‌‌یابد، از طرفی شاید مجبور شویم نیاز پروتئینی شخص را محدود کنیم، مثل کسانی که آسیب‌کلیوی دارند و دیالیز می‌شوند.




انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.