به گزارش
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، سید محمد بطحایی معاون توسعه، مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش که در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو شب گذشته (چهارشنبه) حضور داشت در پاسخ به این سوال که آیا آموزش و پرورش کسری بودجه دارد، اظهار کرد: کسری بودجه آموزش و پرورش یکی از مهمترین دلایلی است که شاید ما همیشه شرمنده همکارام فرهنگی هستیم اما متاسفانه آموزش و پرورش به دلایلی که نتیجه آن اختلال در ساختار بودجه است همیشه با کسری بودجه مواجه بوده است.
وی افزود: آموزش و پرورش همیشه در بودجه های سنواتی نسبت به سال گذشته افزایش نسبتا خوبی را داشته اما مشکل اینجاست که همیشه کسری های سال قبل وزارت خانه به سال بعد منتقل می شود.
بطحایی در خصوص پرداخت معوقات به فرهنگیان گفت: در طول سال 93 بخشی از این معوقات تعدیل شده بود اما آموزش و پرورش تا اسفندماه با حدود هزار و 800 میلیارد تومان کماکان معوقات مواجه است.
وی با بیان اینکه معوقات یعنی داشتن تعهداتی به نیروی انسانی و سایر بخش ها گفت: بخشی از پرداخت معوقات در این هفته انجام شده و در هفته آینده نیز بخش هایی از آن پرداخت می شود البته امیدواریم در این چند روز باقی مانده تا پایان سال بخش عمده ای از مطالبات پرداخت شود.
معاون توسعه، مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش پیرامون نظام پرداخت هماهنگ که دغدغه اصلی معلمان است، افزود:همه دستگاه های اجرایی تابع قانون خدمات کشوری همانند هم حرکت می کنند اما قانون یک سری اختیارات را به دستگاه های اجرایی داده که اگر این دستگاه ها اعتباراتی داشته باشند، می توانند آن را عملیاتی کنند این در حالیست که آموزش و پرورش به دلیل آن که با کسری بودجه همیشه مواجه بوده نمی تواند بخشی از این اختیارات را اجرایی کند بنابراین یک فاصله ای بین یک همکار فرهنگی در آموزش و پرورش با یک فر هم رده در دستگاه های دیگر اتفاق می افتد که امیدواریم گشایش هایی که در بودجه سال 94 اتفاق می افتد بخشی از این فاصله ها را با استفاده از قانون خدمات کشوری جبران کنیم.
بطحایی در خصوص بند 5 ماده 68 قانون مدیریت خدمات کشوری گفت: قانون اعمال این ضرایب را مشروط کرده به اینکه دستگاه های اجرایی باید ساختار نیروی انسانی خود را اصلاح کنند و از محل ساختار نیروی انسانی فوق العاده شغل را پرداخت کند که به این تربیت آموزش و پرورش توانست در سال 93 گام بزرگی را برای اصلاح ساختار نیروی انسانی بردارد که از این محل بخشی از این قانون را برای آموزگاران از یک ماه و نیم گذشته آغاز کردیم و با استمرار ساختار نیروی انسانی به تدریج برای سایر نیروها نیز عمل میکنیم.
وی در پاسخ به این سوال که لایحه رتبه بندی معلمان در چه زمانی به مجلس ارائه می شود تصریح کرد: به دلیل وجود یک بار مالی در اجرای این طرح بررسی آن مورد تردید بود که خوشبختانه این تردید برطرف شد و امیدواریم هفته آینده در برنامه های مفصلی جزئیات این طرح را اعلام کنیم.
معاون توسعه، مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش در پایان گفت: دولت مصمم است که در هفته آینده لایحه رتبه بندی را نهایی کرده و به مجلس بفرستد همانطور که قبلا قول داده بودیم امیدواریم تا قبل از پایان سال 93 این طرح به مجلس ارائه شود.
انتهای پیام/