سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

6 محصول شادی آور برای یک زندگی متفاوت

در جهان امروز افراد زیادی وجود دارند که از بیماری افسردگی یا بیماری‌های ناشی از آن رنج می‌برند. بسیاری از این افراد برای درمان بیماری خود به متخصصان و کارشناسان این حوزه مراجعه می‌کنند و برخی از این بیماران، بیماری را بدون درمان رها می کنند.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران،بسیاری از متخصصان برای درمان افسردگی داروهایی را تجویز می‌کنند که بیشتر این داروها برای گروه سنی بزرگسال تولید شده و عوارض جانبی به همراه دارند. اما متخصصان شيوه‌هاي طبيعي درمان توصيه مي‌كنند به این دلیل که هنوز تحقیقات جامعی روی برخي از داروهای ضد افسردگی برای گروه سنی نوجوان و سالمند صورت نگرفته و مصرف اين داروها با عوارض جانبي همراه است، بهتر است از این داروها برای درمان افسردگی و افزايش نشاط و شادابي استفاده نكنند و به‌جاي آن شيوه‌هاي درماني طب سنتي را بررسي كنند.

اين روزها خنده كمتر سراغ‌تان مي‌آيد
تا مي‌توانيد غذاي دريايي بخوريد
به اعتقاد متخصصان، کمبود اسیدچرب امگا3 در بدن عوارض مختلفي به همراه دارد كه يكي از آنها احساس غمگيني و افسردگی است، بنابراين اگر مي‌خواهيد روز و شبي شاد را تجربه كنيد غذاهاي دريايي را به سبد غذايي خود اضافه كنيد. اسیدچرب امگا3 نقش بسیار مهمی را روی سلول‌های عصبی بدن دارد. براساس تحقیقات دانشمندان در افسردگی‌هایی که به دلیل کمبود میزان اسیدچرب امگا3 صورت می‌گیرد، جبران این ماده موجب درمان و بهبود افسردگی در فرد می‌شود.

 از این رو متخصصان توصیه می‌کنند به طور کلی از موادغذایی حاوی این ماده مثل انواع ماهی‌ها که سرشار از زنجیره غذایی چربی‌های اشباع نشده هستند در رژیم غذایی خود استفاده کرده تا از ابتلا به این بیماری پیشگیری کنید. در تحقیقاتی که روی گروهی از کودکان مبتلا به افسردگی انجام شده این نتیجه به دست آمده که مصرف روزانه هزار میلی‌گرم از اسیدچرب امگا3 برای این گروه روند بیماری افسردگی را در بچه‌ها کاهش داده و بعد از گذشت مدتی علائم بهبود بیماری در این کودکان گزارش شده است.

بي‌حوصله شديد
از تاثير رنگ‌درماني غافل نشويد
یکی از شایع‌ترین عواملي كه ممكن است به كاهش ميزان نشاط و سلامت افراد منجر شود عدم دریافت نور کافی از خورشید است. همین مسئله یکی از دلایل اصلی بروز و تشدید بي‌حوصلگي، بي‌نشاطي و حتي افسردگي در ميان افرادي كه عادت به خانه‌نشيني دارند بسيار ديده مي‌شود. برای پيشگيري از قرار گرفتن در اين وضعيت درمانگران طب سنتي توصیه می‌کنند تا بیماران به صورت روزانه درمعرض تابش نور خورشید قرار بگیرند. در حقیقت متخصصان معتقدند که به واسطه تاثیرات نور خورشید می‌توان این نوع از افسردگی را که در اصطلاح افسردگی فصلی نامیده می‌شود، درمان کرد. بهترین گزینه برای درمان این نوع افسردگی درمعرض نور خورشید قرار گرفتن به‌ویژه در ساعت‌های آغازین روز است. کارشناسان طب مکمل معتقدند که تابش نور خورشید در درمان بیمارانی که دچار انواع دیگر افسردگی هستند نیز پرفایده است.


فكر مي‌كنيد افسردگي سراغ‌تان آمده
هر روز نيم ساعت مديتيشن كنيد
تکنیک‌ها و متدهای ریلکسیشن از جمله شیوه‌هایی است که بسیاری از متخصصان برای درمان افسردگی و اضطراب از آن استفاده می‌کنند. این متدها از جمله ساده‌ترین شیوه‌های درمانی در طب جایگزین هستند که از سوی درمانگران به بیماران آموزش داده می‌شوند. بیمار با انجام این تکنیک‌ها می‌تواند با ریلکس کردن عضلات خود از میزان اضطراب و استرس وارد شده به بدنش بکاهد. در تحقیقاتی که متخصصان در زمینه درمان افسردگی ‌ها با ریلکسیشن انجام دادند این نتیجه به دست آمد که استفاده از این متد در کنار سایر شیوه‌های درمانی روند درمان بیماری را بسیار تسریع می‌کند. به گفته متخصصان اگرچه ممکن است این تکنیک‌ها تاثیرات فوری و آنی در درمان افسردگی نداشته باشد، اما به مرور زمان موجب درمان و تسریع روند درمانی بیماری افسردگی به‌ویژه درکودکان و کهنسالان می‌شود.

مي‌خواهيد جسم شادابي داشته باشيد
نسخه چيني‌ها را از دست ندهيد
گیاه جنسینگ یکی از معروف‌ترین گیاهان دارویی در جهان است که به دليل خواص شگفت‌انگیز خود به اکسیر جوانی شهرت یافته است. درمانگران طب سنتی چین این گیاه را به دلیل ایجاد نشاط و سرزندگی در مصرف کننده و همین‌طور افزایش سطح تحریک‌پذیری ذهن و بهبود حافظه از جمله گیاهانی مي‌دانند که مصرف آن در رژیم غذایی روزانه درجهان به مخاطبان‌شان توصیه و تجویز می‌كنند.

 علاوه بر این مصرف این گیاه موجب از بین رفتن اختلالات ناشی از کهنسالی سلول‌های بدن بوده و میزان قوا و توان جسمی افراد را نیز تا حد قابل‌ملاحظه‌ای افزایش می‌دهد. به اعتقاد بسیاری از متخصصان گیاه جنسینگ به واسطه تاثیراتی که بر ترشحات مغزی مانند سروتونین و هیستامین دارد، می‌تواند به‌عنوان عامل موثری در کنترل، پیشگیری و درمان افسردگی در بیماران مفید باشند. مصرف این گیاه در رژیم غذایی همچنین برای بالا بردن توان و قدرت دستگاه ایمنی بدن بسیار توصیه شده است. درمان ضعف دوران نقاهت نیز یکی دیگر از ویژگی‌های گیاه جنسینگ است که موجب تقویت عمومی بدن و بهبود سریع‌تر اندام‌های رنجور می‌شود. به طور کلی مصرف این گیاه که در سراسر جهان به عنوان اکسیرجوانی شناخته می‌شود به جز افراد مبتلا به فشار خون و دیابت برای غالب مردم مفید و موثر است.

دنبال نسخه گياهي مي‌گرديد
دمنوش بهارنارنج بنوشيد
دمنوش بهارنارنج یکی از پرطرفدارترین چای‌های گیاهی است كه مي‌توانيد با كمك آن لحظات پرنشاط و خوبي را سپري كنيد. بسیاری از حکمای طب سنتی این دمنوش را برای افزايش نشاط و شادابي توصيه مي‌كنند و حتي نوشيدن مستمر و روزانه آن را در عرض يك ماه بهترين روش براي بهبود و درمان افسردگي مي‌دانند. چای بهارنارنج که به شیوه چای معمولی دم می‌شود بسیار خوشبو و خوش‌طعم بوده و مصرف آن اوقات آرامش‌بخشی را برای اعضای خانواده به همراه دارد. براي تهيه اين چاي كافي است يك قاشق غذاخوري از گياه بهارنارنج خشك شده را درون يك ليوان آب جوش بريزيد و سر ليوان را نعلبكي بگذاريد تا به مدت 10 دقيقه دم بيايد. اين دمنوش گياهي بهترين نسخه براي افزايش نشاط و انرژي دروني است.

براي دوپينگ شادي نسخه مي‌خواهيد
اين طلاي خوراكي را از دست ندهيد
بیشتر ما از زعفران به‌دليل عطر قوی و رنگ زیبایش در تهیه و تزئین غذاهای‌مان بهره می‌بریم اما کمتر با خاصیت آرامش‌بخشی و نشاط‌آوری این گیاه خوش‌رنگ اما گران آشناییم. به اعتقاد درمانگران مکاتب درمانی در جهان، زعفران به دلیل بو و طعم تلخی که دارد محرک بسیار خوبی برای تسکین اعصاب تحریک شده است.

 این گیاه علاوه بر این موجب افزایش شادابی، نشاط و سرزندگی در افراد شده و از سوی درمانگران دارویی مناسب برای افزایش عمق خواب بیماران محسوب می‌شود. باید مراقب بود این گیاه را در ظروف در بسته و دور از نور نگهداری کرد چراکه نور و هوا باعث از بین رفتن خواص مفید آن می‌شود. نشاط‌آوری یکی از خواص گیاه زعفران است که موجب شده این گیاه به عنوان یک گیاه دارویی برای درمان بسیاری از بیماران مبتلا به افسردگی مورد استفاده باشد.

نیک صالحی
برچسب ها: خنده ، شادی ، افسردگی ، تغذیه ، چربی ، اسید
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۳:۱۲ ۱۳ مرداد ۱۳۹۹
وقتی خانه از بنیان ویران دارو مثل ی پاره اجر بی مصرفه