مصرف برخی از ادویه ها علاوه بر خاصیت درمانی فواید زیادی نیز برای سلامتی دارد.

دکتر مینا عبدالهی، دانشجوی دکترای متخصص علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتگو با خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، گفت: تحقیقات اخیر بر روی ادویه دارچین نشان داده که سوخت و ساز را در داخل سلول‌ها بهبود می‌بخشد و قادر است قند خون را کاهش دهد بنابراین در افراد دیابتی بسیار حیاتی است.

علاوه بر این دارچین چربی خون یعنی تری گلیسرید و کلسترول را کاهش می‌دهد و اثرات مفید ضد التهابی و آنتی باکتریال دارد به طوری که بر سیستم قلبی عروقی و سیستم ایمنی تاثیر مفیدی می‌گذارد.

وی با اشاره به اینکه اثر آنتی اکسیدانی این ادویه قادر است بر عوامل مضر محیطی و رادیکال‌های آزاد مقابله کند تصریح کرد: به دلیل همین ویژگی نقش ضد سرطانی داشته و مقدار مصرف آن در طول روز 2-4 گرم است اما دوز بالای آن اثرات جانبی بر سیستم دستگاه گوارش می‌گذارد و حتی باعث تحریک لب‌ها و واکنش‌های آلرژیک می‌شود همچنین دارای خاصیت ضد انعقادی است.

انتهای پیام/
برچسب ها: دیابت ، بیمار ، درد ، درمان ، دارچین ، ادویه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.