دکتر مینا عبدالهی، دانشجوی دکترای متخصص علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتگو با
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، گفت: تحقیقات اخیر بر روی ادویه دارچین نشان داده که سوخت و ساز را در داخل سلولها بهبود میبخشد و قادر است قند خون را کاهش دهد بنابراین در افراد دیابتی بسیار حیاتی است.
علاوه بر این دارچین چربی خون یعنی تری گلیسرید و کلسترول را کاهش میدهد و اثرات مفید ضد التهابی و آنتی باکتریال دارد به طوری که بر سیستم قلبی عروقی و سیستم ایمنی تاثیر مفیدی میگذارد.
وی با اشاره به اینکه اثر آنتی اکسیدانی این ادویه قادر است بر عوامل مضر محیطی و رادیکالهای آزاد مقابله کند تصریح کرد: به دلیل همین ویژگی نقش ضد سرطانی داشته و مقدار مصرف آن در طول روز 2-4 گرم است اما دوز بالای آن اثرات جانبی بر سیستم دستگاه گوارش میگذارد و حتی باعث تحریک لبها و واکنشهای آلرژیک میشود همچنین دارای خاصیت ضد انعقادی است.
انتهای پیام/