صبا عرشی، متخصص آسم و آلرژی در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: حساسیتهای غذایی طیف وسیعی از علائم را دربر می گیرد. این بیماری ممکن است بدون هیچ علامت خاصی بروز کند یا اینکه با علامتی چون علاقه مند نبودن فرد به مصرف غذایی خاص همراه باشد.
وی افزود: گاهی حساسیت شدید غذایی به صورت شوک آنافیلاکسی خود را نشان می دهد، این شوک گاهی به مرگ بیمار منجر می شود.
این متخصص آسم و آلرژی با اشاره به علائم دیگر حساسیت غذایی عنوان کرد: گاهی شوک آنافیلاکسی به درستی تشخیص داده نمی شود، همچنین گاهی حساسیت غذایی خود را به صورت خارش در ناحیه دهان، سوزش و خارش گلو، استفراغ و دل پیچه نشان میدهد، علاوه بر آن این بیماری در کودکان با علائمی چون وجود خون در مدفوع همراه است.
عرشی تصریح کرد: گاهی نیز حساسیت به غذا با آفتهای مکرری همراه است که در برخی موارد با بروز کهیر و خارش، همچنین ورم ناگهانی در لب، پلک و دستها همراه است، گاهی نیز فرد در اثر حساسیت غذایی به دنبال مصرف غذا به آبریزش بینی، عطسه و علائمی چون تنگی نفس و آسم مبتلا میشود. گاهی نیز افراد به دلیل حساسیت غذایی دچار سرفه میگردند.
انتهای پیام/