وی تصریح کرد: دانه زیره موجب تحریک ترشح آنزیمهایی در غده پانکراس (لوزالمعده) میشود که به نوبه خود به جذب ریزمغذیها کمک میکند.
علیزاده ادامه داد: زیره سبز قدرت مقابله با انواع آلودگیهای باکتریایی و قارچی را هم دارد و برای همین در صنایع غذایی مورد استفاده فراوان قرار میگیرد.
استادیار گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز یادآور شد: زیره سرشار از ویتامینهای ب1، ب2، ب3، ث و همچنین املاح معدنی مختلف مانند کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم و سدیم است.
وی افزود: جویدن مقداری زیره برای از بین بردن بوی بد دهان، بوی سیر و پیاز بسیار مفید است.