صدرالله کمالوند متخصص تغذیه و رژیم درمان در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: اصول تغذیهِای بهداشت و ایمنی مواد غذایی موضوع با اهمیت فوقالعادهای است که رعایت آن در تمام سنین باید مورد توجه قرار میگیرد.
وی با بیان اینکه اغلب افراد جامعه از گروههای غذایی مختلف در رژیم غذایی خود استفاده نمیکنند تصریح کرد: علت این موضوع به طور عمده عدم آگاهی از نقش مواد غذایی مختلف در حفظ سلامتی و نیاز جدی بدن به گروههای متنوع غذایی است.
کمالوند تاکید کرد: تمام گروههای غذایی را باید به صورت متعادل و متنوع مصرف کرده و از مصرف غذاهایی که ارزش غذایی ندارند باید تا امکان پرهیز کرد.
وی یادآور شد: غذاهای چرب، سرخ شده، شیرینیها، شکلات، خامه و نوشابه از جمله مواد غذایی پرمصرف در بین مردم است که همه آنها سلامتی را به شدت به مخاطره میاندازد و عامل بسیاری از بیماریها و نارساییها هستند.
انتهای پیام/