سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در برنامه نقش ایران در برقراری ارتباط میان شرق و غرب در مسیر جاده ابریشم مطرح شد

نماینده یونسکو: مشترکات زیاد میان ملت‌های شرق علی‌رغم جنگ‌ها وجود دارد/ پروفسور عارف:در راستای پیدا کردن اهدافی در رابطه با جاده ابریشم امیدواریم

نماینده یونسکو در برنامه نقش ایران در برقراری ارتباط میان شرق و غرب در مسیر جاده ابریشم گفت: سازمان یونسکو دارای اهدافی مشترک در طی تاریخ بشریت است و باید گفت که علی رغم جنگ‌ها در میان ملت‌ها هنوز مشترکات زیادی در میان ملت‌های شرق وجود دارد.

به گزارش خبرنگار سیاست خارجی باشگاه خبرنگاران؛ کریس تارنو نماینده یونسکو در برنامه نقش ایران در برقراری ارتباط میان شرق و غرب در مسیر جاده ابریشم گفت: سازمان یونسکو دارای اهدافی مشترک در طی تاریخ بشریت است و باید گفت که علی رغم جنگ‌ها در میان ملت‌ها هنوز مشترکات زیادی در میان ملت‌های شرق وجود دارد.  
 
وی ادامه داد: یونسکو اقداماتی در مورد مردم منطقه و پروژه‌های مختلفی در این راستا را دنبال می‌کند و دستور کار جدیدی را در خصوص تحقیقاتش در مورد جاده ابریشم انجام می‌دهد تا بتواند ارتباطات و اطلاعاتی که در گذشته وجود داشته را بدست بیاورد.  
 
نماینده سازمان یونسکو تصریح کرد: ما اقداماتی را از سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۳ شروع کردیم تا بتوانیم گفتمان‌های بیشتری در رابطه با تبادلات فرهنگی در جاده ابریشم داشته باشیم.  
 
همچنین در بخش دیگری از این برنامه پروفسور عارف رئیس موسسه فرهنگی اکو گفت: امیدوارم بتوانیم با حضور خود در این برنامه در راستای پیدا کردن اهدافی در رابطه با جاده ابریشم باشیم.  
 
وی ادامه داد: این سمپوزیوم می‌تواند نوعی تبادل فرهنگی میان کشورهای منطقه باشد.  
 
اظهار کرد: جاده ابریشم یکی از مهم‌ترین جاده‌های تجاری در گذشته بوده که بسیاری از بازرگانان از آن برای تبادل کالا و تبادلات فرهنگی استفاده می‌کردند.  
 
عارف تصریح کرد: جاده ابریشم یکی از مهم‌ترین و قدیمی‌ترین جاده‌ها است که نشانگر و بازگوکننده پیشینه تاریخی است و محققین بسیاری از زمانهای گذشته تا به حال تلاش‌های زیادی را در اینجاده انجام داده‌اند که هم اکنون تاثیرات آن را می‌بینیم.  
 
وی افزود: در بسیاری از کشور‌ها مثل ازبکستان تکنیک‌های بسیاری بود که می‌توانست بر تبادلات فرهنگی میان کشور‌ها تاثیر بگذارد.  
 
نماینده سازمان ایچکاپ در این برنامه گفت: سمپوزیوم دارای چارچوبی برای تبادل اطلاعات میان محققان است و همچنین جاده ابریشم یکی از جاده‌های مهم تبادلات تجاری و فرهنگی میان شرق و غرب است.  
 
وی ادامه داد: از سال ۲۰۱۱ کشورهای آسیای میانه، قزاقستان، ترکمنستان، تاجیکستان و ازبکستان یکسری پروژه‌های همکاری را برای تسهیل کار ایچکاپ به عمل آورده‌اند و با استفاده از فناوری‌های نوین برای تبادل اطلاعات کمک کردند.  
 
نماینده سازمان ایچکاپ تصریح کرد: در سال جاری ایچکاپ سعی کرده برنامه‌هایی را با حضور بازیگران اصلی آسیای میانه فراهم کند، این پروژه‌های همکاری مبتنی بر IT می‌باشد که در تلاش است فعالیت‌هایی را در چارچوب تبادل اطلاعات داشته باشد.  
 
سینوپاگ مدیر اجرایی ایکاس در این برنامه گفت: جاده ابریشم توسط پیشینیان ما ساخته شده است و هم اکنون ما در مورد آن گفتگو می‌کنیم و بایستی خود را از طریق آئینه فرهنگی و ارزشی ببینیم و همیشه اینجاده ابریشم در ذهن ما باقی خواهد ماند، چرا که اینجاده مسیری برای انتقال ادب، فرهنگ، عدالت بوده است.  
 
وی ادامه داد: بعد از جنگ جهانی دوم تبادلات فکری و فرهنگی به صورت یکطرفه شده است و مردم شرق خیلی راحت تحت تاثیر فرهنگ غالب غرب قرار گرفته‌اند و سعی کرده‌اند که فرهنگ خود را فراموش کنند، در حالیکه غرب فرهنگی که به شرق داده است چندان غنی نیست. همچنین ما شاهد موزیک پاپ، فیلمهای هالیوودی وحشتناکی از سوی غرب هستیم که آن‌ها را وارد دنیای شرق کرده‌اند.  
 
وی در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم این برنامه فرصت خوبی برای احیای هویت و ارزشهای خودمان برای انتقال به نسل آینده باشد.

انتهای پیام/
برچسب ها: نماینده ، سازمان ، سعی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.