سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آموزش آشپزی / یتیمک بوشهری

در این برنامه آشپزی طرز تهیه یک غذای سنتی استان بوشهر به نام یتیمک بوشهری آموزش داده می شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ مواد لازم برای تهیه یتیمک بوشهری:
بادمجان: 3 عدد ،
نمک زرد چوبه و فلفل قرمز: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
پیاز: 1 عدد
تمر هندی رقیق شده: 1 لیوان
لوبیا چشم بلبلی: 150 گرم
آب: 1 لیوان


طرز تهیه :
 ابتدا لوبیا را روی حرارت قرار می دهیم تا به خوبی پخته شود. سپس بادمجان را به صورت نگینی درشت و پیاز را به صورت نگینی کوچک خرد می کنیم. پیاز خرد شده را سرخ می کنیم بعد بادمجان را به آن می افزاییم. سپس نمک فلفل و زردچوبه را به میزان دلخواه اضافه می کنیم. یک لیوان آب را به آن افزوده و می گذاریم، پخته شود. لوبیا پخته شده را به این مواد افزوده و 1 لیوان آب تمر هندی را اضافه می کنیم و می گذاریم جا بیفتد و غذا آماده شود.




منبع: وب سایت صدا و سیمای مرکز بوشهر
برچسب ها: آموزش ، آشپزی ، یتیمک ، بوشهری
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.