به گزارش
گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از شاتا این اولویتها به تفکیک گروههای صنعتی و معدنی اعلام و در دسترس علاقمندان قرار گرفت.
بر این اساس اولویتهای سرمایه گذاری در سال جاری به طور کلی شامل 215 مورد است که در بخش های اکتشاف 4 مورد ، استخراج 2 مورد، فلزات و مصنوعات فلزی 21 مورد ، کانی غیر فلزی 37 مورد ، پتروشیمی 19 مورد ، شیمیایی 6 مورد ، پلیمری 20 مورد ، سلولوزی 15 مورد ، غذایی 5 مورد ، دارویی 7 مورد ، نساجی و پوشاک 11 مورد ، برق و الکترونیک 5 مورد ، ماشین سازی و تجهیزات 13 مورد ، تجهیزات پزشکی 34 مورد و خودرو و نیرو محرکه 15 مورد اعلام شده است .
علاوه بر رشته فعاليت هاي اعلامي ، توسعه واحدهاي موجود كه توليد آنها به ميزان بيش از 85درصد ظرفيت اسمي بوده و نيز بيش از 30درصد محصولات خود را صادر نموده اند نيز در اولويت هاي وزارت صنعت،معدن و تجارت محسوب مي شود.
بنا براين گزارش، منظور از اولويت گذاري به رشته فعاليت هاي مندرج در فهرست اعلامي ، پشتيباني و حمايت هاي بخشي حوزه اختيار اين وزارت وپیشنهاد درخواست پشتیبانی توسط سایر دستگاهها مي باشد.
بديهي است ساير خدمات و پشتيباني هاي مورد نياز سرمايه گذاران محترم از طريق حوزه هاي مرتبط قابل پيگيري خواهد بود.
برای اطلاع از گروهها، حوزه ها و جزئیات بیشتر اولویتهای سرمایه گذاری پورتال این وزارتخانه به آدرس : www.mimt.gov.ir در دسترس مراجعه کنندگان است.
همچنین علاقمندان سرمایه گذاری در کشور می توانند جهت طی فرآیند سرمایه گذاری در حوزه های مختلف صنعتی و معدنی به درگاه اطلاعات و خدمات صنعت ، معدن و تجارت و يا سازمان صنعت ، معدن و تجارت استانهای کل کشور و برای برخی رشته فعالیتهای مهم به حوزه ستادی وزارت مراجعه و مراحل کار را طی مسیر نمایند.
انتهای پیام/