سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

با تغییر شیوه سرخ کردن غذا دیگر چاق نمی‌شوید

شیوه سرخ کردن غذا می‌تواند در جلوگیری در چاقی تاثیرگذار باشد بنابراین با تغییر نحوه سرخ کردن دیگر چاق نمی‌شوید.

مسعود فردوسیان متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: شیوه سرخ کردن غذا می‌تواند در جلوگیری از چاقی تاثیرگذار باشد اما باید در برنامه رژیم غذایی این افراد سرخ کردنی‌ها را ممنوع کرد.

وی افزود: بهتر است برای سرخ کردن غذا از روغن مایع استفاده کنند و به محض تغییر رنگ روغن آن را دور ریخته و در حرارت ملایم سرخ شود و بیشتر از یکبار از آن استفاده نکنند.

وی تصریح کرد: برای سرخ کردن غذا روغن خاصی نداریم و اینکه گفته می‌شود روغن زیتون، کنجد یا هسته انگور بهتر است باید گفت این نوع روغن‌ها بیشتر برای سالاد مورد استفاده قرار گیرد.

این متخصص تغذیه در پایان خاطرنشان کرد: برای جلوگیری از چاقی بهتر است نوع پخت غذا را تغییر داده و آن را به شیوه کبابی، آب‌پز، بریان مصرف کنید.


انتهای پیام/
برچسب ها: چاق ، سرخ کردن ، روغن ، سالاد
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.