با تغییر شیوه سرخ کردن غذا دیگر چاق نمی‌شوید
مسعود فردوسیان متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: شیوه سرخ کردن غذا می‌تواند در جلوگیری از چاقی تاثیرگذار باشد اما باید در برنامه رژیم غذایی این افراد سرخ کردنی‌ها را ممنوع کرد.

وی افزود: بهتر است برای سرخ کردن غذا از روغن مایع استفاده کنند و به محض تغییر رنگ روغن آن را دور ریخته و در حرارت ملایم سرخ شود و بیشتر از یکبار از آن استفاده نکنند.

وی تصریح کرد: برای سرخ کردن غذا روغن خاصی نداریم و اینکه گفته می‌شود روغن زیتون، کنجد یا هسته انگور بهتر است باید گفت این نوع روغن‌ها بیشتر برای سالاد مورد استفاده قرار گیرد.

این متخصص تغذیه در پایان خاطرنشان کرد: برای جلوگیری از چاقی بهتر است نوع پخت غذا را تغییر داده و آن را به شیوه کبابی، آب‌پز، بریان مصرف کنید.


انتهای پیام/