سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

گزیده‌ای از اخبار فضای مجازی روز؛

جنجال جدید ضراب در ترکیه/لبخند زدن به بازيكنان ايرانی ممنوع!/دعوای داعش بر سر دختران جهاد نکاح

سالروز زلزله مهیب و مرگبار رودبار و منجیل، "نه" یک مسوول در کرمانشاه به رسم ناپسند، عکس یادگاری با رهبر انقلاب در کوه، لبخند زدن دختران خدمتكار آرژانتينی به بازيكنان ايراني ممنوع شد!، دعوای داعش بر سر دختران جهاد نکاح و ... از جمله اخبار جذاب بسته خبری 31 خرداد است.

به گزارش خبرنگار سیاسی باشگاه خبرنگاران، هر روز شاهد توليد حجم گسترده‌ای از اخبار و گزارشات مختلف و متنوع در خبرگزاری‌ها و پايگاه‌های خبری هستيم كه رصد تمام اين اخبار برای مخاطبان در گرو صرف وقت بالایی است و البته از حوصله آنها نيز خارج؛ برای تسهيل در مرور اين اخبار، تلاش داريم گزيده‌ای از اخبار سياسی سال 92 را در قالب يك بسته خبری در اختيار مخاطبان قرار دهيم.

اولین عکس آخرین فریم

به گزارش فارس، "علی فریدونی" یکی از معدود عکاسانی بود که در دوران دفاع مقدس در خطرناک‌ترین خط‌های مقدم حضور پیدا می‌کرد و لحظات زیبایی را در این مدت به ثبت رساند. او تنها یک عکس با "شهید چمران" به یادگار دارد که خاطره آن را هم اینگونه روایت می‌کند: شهید چمران طرحی ریختند برای احداث یک پل که بتوان نیروها را به آن طرف انتقال داد. اما با وضعیت و امکانات موجود این کار بسیار سخت و حتی غیر ممکن می‌نمود. با همه این اوصاف طبق طرح دکتر چند لاستیک تراکتور آوردند و همه را باد کرده و رها کردند در رودخانه. بعد همه آنها را با طنابی به هم متصل کردند. عرض رودخانه دوسه متر و طولش هم که به اندازه فاصله بین دو طرف خشکی بود. بعد از این تخته چوب‌هایی را انداختند روی لاستیک‌ها و بدین صورت نیروها را توانستند عبور دهند و به هدفی که می‌خواستند برسند.

من و "کاظم اخوان" از جمله افرادی بودیم که کار عکاسی انجام می‌دادیم و به نوعی اخوان عکاس دکتر چمران بود، فکر می‌کنم یک فریم از فیلم عکاسی کاظم باقی مانده بود که شهید چمران رو به من گفت: بیا تو هم عکس بگیر. من ابتدا گفتم نه چون می‌دانستم یک فریم بیشتر باقی نمانده و گفتم شاید نیاز شود اما با اصرار دکتر رفتم کنارشان و کاظم اخوان آخرین فریمش را هم از ما انداخت.


علی فریدونی (نفر وسط در تصویر) در کنار شهید چمران



شهید چمران و یارانش روی پل کرخه در حال خوردن آبگوشت

پشت پرده سرگردانی ایرانی‌ها در برزیل/ آژانس‌هایی که جیب‌شان را پرپول کردند
با تمام تبلیغاتی که صورت گرفت، تنها چند آژانس توانست علاقمندان به فوتبال را به خود جذب کنند که یکی از آنها آژانس تعطیلات رویایی بود که مشخص نشد از طریق چه کسانی با فدراسیون فوتبال قرارداد بستند و چه کسانی نفع این قرارداد را بردند تا گروه‌های زیادی با این آژانس راهی برزیل شوند. یکی از اعضای ستاد پشتیبانی جام جهانی که در برزیل حضور دارد‌، در گفتگو با مهر پرده از برخی اتفاقات پشت پرده در مورد انتخاب آژانس‌های مسافراتی برداشت. وی که خواست نامی از او برده نشود از منفعت طلبی برخی افراد پرده برداشت که با لابی‌های خاص خودشان توانستند علاقمندان به فوتبال را جذب کنند یا اینکه نماینده رسمی فدراسیون فوتبال در امور اعزامی مسافران به جام جهانی شوند.

این مقام مسئول اما از بی‌تعهدی و بی‌مسئولیتی برخی آژانس‌های تبلیغاتی پرده برداشت که پس از نخستین بازی تیم ملی ایران برابر نیجریه که در شهر کوریتیبا برگزار شد، برخی علاقمندان به فوتبال که تحت حمایت آژانس آنها بوده‌اند، را در این شهر رها کرده‌اند و به سائوپائولو برگشته‌اند. این اتفاق در شرایطی رخ داده است که برخی از این آژانس‌ها مبالغی بالاتر از 70 میلیون تومان هم از مسافران خود دریافت کرده بودند اما سرویس‌هایی که به آنها داده‌اند، به اندازه 20 میلیون تومان هم نیست. در این مورد گفته می‌شود که برخی از این آژانس‌ ها کمتر از 20 میلیون تومان برای هر مسافر هزینه کرده‌اند اما مبالغی بالای 40 میلیون تومان از آنها دریافت کرده‌اند.

این اتفاقات در شرایطی برای مردم و علاقمندان به فوتبال رخ داده است که گروه خبرنگاران و عکاسان اعزامی نیز با مشکلات عدیده‌ای از سوی آژانس تعطیلات رویایی مواجه شدند و با وجود پیگیری‌هایی که کردند نتوانستند مشکلات خود را به حداقل برسانند. این آژانس هم رقمی حدود 40 میلیون تومان از هر خبرنگار دریافت کرد اما سرویس‌هایی که ارائه کرده، بسیار کمتر از این مبلغ است و به نظر می‌رسد باید نهادهای نظارتی به این ماجرا ورود کنند تا مشخص شود چرا این مبلغ سنگین دریافت شده اما در مقابل خدمات شایسته‌ای به نمایندگان رسانه‌ها داده نشده است.

عکس یادگاری با رهبر انقلاب در کوه



لبخند زدن دختران خدمتكار آرژانتينی به بازيكنان ايرانی ممنوع شد!
به گزارش جام، برخلاف تصور، سخت‌گيری به بازيكنان ايرانی از زمان "محمد مايلی‌كهن" آغاز نشد. شايد برايتان جالب باشد كه بدانيد  پس از ورود كاروان ايران به آرژانتين در سال 1978، محدوديت‌های خاصی برای ايرانی‌ها از سوی مسوولان فدراسيون كشورمان درنظر گرفته می‌شود. مجله جوانان در دوازدهمين سال انتشار خود در گزارشی می‌نويسد: بعد از آنكه دلالان فرانسوی در زمان اقامت تيم ايران در فرانسه با پيشنهادهای وسوسه‌انگيز به‌سراغ چند بازيكن ايرانی رفتند فدراسيون فوتبال ايران اقدامات احتياطی انجام داده تا در آرژانتين چنين وضعيتی پيش نيايد.

نخست اينكه به دلال‌های فوتبال اخطار داده شده از تماس با بازيكنان ايرانی خودداری كنند و ديگر اينكه بازيكنان هم مجاز نيستند در مورد خريد و فروش اين‌چنانی با كسی مذاكره كنند. ضمن اينكه فدراسيون فوتبال اعلام كرده كه هر تيمی می‌خواهد بازيكنی را از ايران به خدمت بگيرد، بايد مستقيما با باشگاه مربوطه وارد صحبت شود و تصميم نهايی با اين باشگاه خواهد بود. در مورد بازيكنانی كه بدون قرارداد هستند نيز فدراسيون طبق ضوابط خاصی تصميم خواهد گرفت.



مجله جوانان در بخش ديگری از گزارش خود می‌نويسد:براي انجام امور خدمات در هتل محل اقامت تيم ايران، دو دختر و يك پسر استخدام شده‌اند ولی جالب اينكه مسئولان تيم ايران با اين شرايط دخترها را استخدام كرده‌اند كه با بازيكنان ايرانی فقط در مورد كار صحبت كنند و به‌هيچ‌وجه با آنها خودمانی نشوند. حتی برای اين دختر خانم‌ها لبخند زدن به بازيكنان ايرانی هم ممنوع شده است!

دعوای شدید داعش بر سر دختران جهاد نکاح!
چند روزی است که گروهک تروریستی موسوم به دولت اسلامی عراق و شام (داعش) همراه با بعثی‌ها وارد عراق شده‌اند و اقدام تروریستی علیه دولت و مردم عراق می‌کنند. خبرهای رسیده حاکی از آن است که تروریست‌ها بر سر دختران و زنان "جهاد نکاح" به اختلاف افتاده‌اند و در برخی نقاط به درگیری فیزیکی میان آنان منجر شده است.



به گزارش شیعه‌آنلاین، گفته می‌شود علت اختلاف بعثی‌ها و داعشی‌ها بر سر تعداد دختران و زنان جهاد نکاح است. داستان از این قرار است که حدود ۸۰۰ دختر و زن "جهاد نکاح" از مرز سوریه به عراق وارد شدند. در تقسیم آنها ۶۰۰ تن از آنان در اختیارداعش و حدود ۲۰۰ نفر در اختیار بعثی ها قرار گرفت. از همین‌رو درگیری و اختلاف میان بعثی‌ها و داعشی‌ها بر سر زنان بالا گرفت. در همین حال منابع خبری از عراق گزارش داده که درگیری مسلحانه میان بعثی ها و داعشی‌ها رو به افزایش است.    

ایسنا هم داعشی‌ها را "پیکارجو" نامید+عکس
خبرگزاری دولتی ایسنا در اقدامی عجیب به جای استفاده از واژه "تروریست" برای گروه داعش، به صورت هم‌سو با رسانه‌های معاند از واژه "پیکار جو" برای این گروه استفاده کرده است. به گزارش دانا؛ این در حالی است که رسانه‌های ضد نظام مانند بی بی سی و صدای آمریکا به خاطر سر سپردگی‌شان به این گروه و همچنین در دست داشتن تبلیغات آنها، از واژه تروریست برای این گروهک استفاده نمی‌کنند و آنها را پیکارجو می‌نامند.





شرکای کیانوش افشین شناخته شدند
وقتی آگهی مزایده شرکت سورینت در جراید به چاپ رسید مشخص شد شرکای "کیانوش افشین" چه کسانی هستند و شهرداری تهران علاوه بر برج ایران زمین مجوز ساخت برج 38 طبقه الهیه در فضای سبز را به چه کسی داده است! به گزارش مسیرآنلاین، در بهمن ماه 91 برجی 38 طبقه در یکی از پارک‌های الهیه شروع شد که سایت مسیرآنلاین خبر آن را با تصاویر هوایی منتشر کرد در این خبر به این نکته اشاره شده بود که" شرکای "كيانوش افشين و شركا" چه كساني هستند كه توانسته مجوز چنين كاري را دريافت كند؟ امروز در شهر تهران تابلوهاي زيادي ديده می‌شود كه بر روي آنها اسم يك فرد به همراه شركا به عنوان مالك ذكر شده است. آيا عنوان "شركا" پوششی براي قدرت‌هاي صاحب پول و ثروت نيست كه نمي‌خواهند شناخته شوند؟"



تا اینکه دادستان کشور از فروش بخشی از اموال "بابک زنجانی" برای تسویه بدهی او به نهادهای دولتی و بانک‌ها خبر داد و متعاقب آن شرکت سورینت وابسته به بابک زنجانی با انتشار آگهی مزایده در تایخ 13 خردادماه که تصویر آن در ذیل آمده است تعدادی از املاک خود را به فروش گذاشت.



بند 5 این آگهی همان برج 38 طبقه خیابان صحرا در منطقه الهیه است.





ابطحی: نسبتی بین روحانی ۹۲ و سال‌های دور وجود ندارد
"محمدعلی ابطحی" مشاور و معاون رئیس دولت اصلاحات در گفتگو با صدا به عضویت رئیس‌جمهور در جامعه روحانیت مبارز اشاره کرد و اظهار داشت: در شرایط فعلی، عضویت آقای روحانی در جامعه روحانیت مبارز، بیشتر یک وضعیت تاریخی است نه شرایط اجرایی. رئیس‌جمهوری کشور در انتخابات سال گذشته نه نامزد جامعه روحانیت در انتخابات بود و نه مواضع اکثریت این جامعه همدلی با ایشان است.



وی با تأکید بر اینکه نسبیتی بین حسن روحانی سال 92 و حسن روحانی که در سال‌هایی دور به عضویت این جامعه درآمد وجود ندارد، گفت: به راحتی می‌توان فهمید سیاست‌های رئیس‌جمهوری ایران نسبتی با تفکر حاکم بر جامعه روحانیت مبارز ندارد حتی پیش از پیروزی حسن روحانی در انتخابات نیز می‌توان رگه‌هایی از فاصله گرفتن آن از جامعه روحانیت مبارز را مشاهده کرد، چرا که ایشان در قامت دبیر شورای امنیت ملی و رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص، چندان پایبند به مواضع این تشکل سیاسی نبوده است، بنابراین به هر جریان یا نهادی که تعلق فکری داشته باشد بی‌شک به جامعه روحانیت مبارز تعلق ندارد.

سالروز زلزله مهیب و مرگبار رودبار و منجیل
۳۱خرداد ۱۳۶۹ زلزله رودبار و منجیل - ۳۰دقیقه بامداد واپسین روز بهار ۶۹، زلزله ای به شدت ۷/۴ریشتر، رودبار و منجیل در جنوب گیلان را لرزاند و ۳۵۰۰۰نفر را با خود به کام مرگ فرستاد. در این حادثه بیش از ۲۰۰ هزار واحد مسکونی تخریب و ۵۰۰٬۰۰۰ تن بی خانمان شدند.







هدیه جالب ایرانی‌ها به مسی
پیش از بازی ایران و آرژانتین تابلو فرش نفیسی برای دلجویی از لیونل مسی به وی اهدا می‌شود. به گزارش افکارنیوز، پس از همگروهی ایران با آرژانتین، گروهی از کاربران ایرانی شبکه‌های اجتماعی با هجوم به صفحه لیونل مسی اتفاق ناخوشایندی را رقم زدند که ناراحتی این بازیکن و البته خیل عظیمی از مردم ایران را به همراه داشت.

پس از آن مسئولان فدراسیون فوتبال تصمیم گرفتند در حاشیه جام جهانی با تقدیر از این بازیکن به نوعی از وی دلجویی کنند. قرار است یک تابلو فرش نفیس منقش به چهره مسی پیش از بازی به وی اهدا شود که تصویر آن را در زیر می بینید:



"نه" یک مسوول در کرمانشاه به رسم ناپسند

موج تبریک‌گویی در بسیاری از مناطق کشور رایج است، اما بر پایه تجربه و مشاهده سوابق، این رویکرد در استان کرمانشاه بسیار بیشتر خودنمایی می‌کند. این مساله می‌تواند یک واقعیت باشد که تبریک‌ها عمدتا توسط افرادی ابراز می‌شود و نشر می‌یابد که به نوعی در روزها، هفته‌ها، ماه‌ها و سال‌های دوران مدیریت آقای تازه منصوب شده، با او سر و کار خواهند داشت و به گفته یک نکته‌بین، تبریک‌های انتصاب، التماس دعا برای رتق و فتق امورشان است که شاید انجام آن دور از قانون و روال قانونی باشد.

به گزارش ایرنا،‌ دکتر "حسین کریم" که با حکم وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مسئولیت ریاست دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه را بر عهده گرفته، با دستوری زودهنگام، تبریک‌گویی‌ها، قربانی کردن گوسفندان، نصب بنرهای خیابانی و راه‌اندازی کاروان شادی را به بهانه انتصاب خود ممنوع کرده است و از تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی و نیز کارکنان دانشگاه خواسته بود، از چاپ هرگونه بنر و آگهی رسانه‌ای تبریک انتصاب خودداری کنند و هزینه‌های آن را به یک حساب ویژه کمک به کودکان سرطانی واریز کنند.

رضا ضراب فرد معترض به خودش را مضروب کرد!
به گزارش روز نو، "رضا ضراب"، تاجر ایرانی که در ترکیه در ابعاد گسترده پولشویی کرده و یکی از متهمان اصلی فساد اقتصادی در این کشور محسوب می‌شود، در واکنش به یکی از شهروندان ترکیه که او را "دزد" می‌خواند، اقدام به فحاشی کرده و آن فرد را به باد کتک گرفته است. ماجرا از این قرار است که رضا ضراب در سواحل بدروم که ویلایی گران‌قیمت هم در آن دارد، با لباس شنا در حال وارد شدن به دریا بود که یکی از حاضران او را "دزد" خوانده و با طعنه سوال کرد آن ویلا را با پول چه کسی خریدی؟

رضا ضراب هم با گستاخی تمام در حالی که داد و فریاد می‌کرد جواب می‌دهد با پول این و آن و بعد کار به کتک‌کاری کشیده می‌شود. رضا ضراب و فرد همراه او به فرد سوال‌کننده حمله کرده و او مضروب می‌کنند.



انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.